IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Merlin, Senidah i Sara Jo zatvorili novogodišnju žurku ,,Budi u Budvi“ (foto, video)

Kako bi se definitivno zapamtila ovogodišnja muzička proslava u metropoli crnogorskog turizma, Opština Budva i lokalna turistička organizacija postarali su se da na finišu trodnevnog novogodišnjeg programa spoje najtraženija muzička imena današnjice.

,,Rijeka“ ljudi s nestrpljenjem je iščekivala trenutak kada će na velikoj bini ugledati najveću regionalnu zvijezdu, bosanskohercegovačkog slavuja Dina Merlina.

,,Budva je napravila decenijski brend od ovoga. Svi najveći performer i autori su tu. To je kontinuirano i želim da dugo traje, jer je evidentno da svi na neki način imaju dobre vibracije od toga“, uvjereno je kazao Merlin. 

Kada je riječ o jedinstvenoj energiji nezaboravnih performansa, balkanska trep diva Senidah, još jednom je potvrdila zbog čega posljednjih godina važi za muzički broj jedan. 

Mlada, pop senzacija Sara Jo, prvi put je nastupila na trgu ispred zidina Starog grada, a sa nama je podijelila utiske neposredno prije nastupa.

Čitaj još:   JEZIVI SNIMCI: Putnički avion sa 99 putnika srušio u naseljenom mjestu u blizini aerodroma... (foto i video)

,,Upravo ovako treba spajati izvođače. Mislim da je svako veče pun pogodak. Ispratila sam nekoliko Novih godina u Budvi i zaista svaka čast organizaciji. Nama, izvođačima, mnogo znači kada nam se da prostor da se predstavimo kao performeri. Kada god smo pozvane da budemo dio ovakvih događaja, mi smo van sebe od sreće“, izjavila je pjevačica. 

izvor: Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   Glumac EMIR Hadžihafizbegović: Nađite mi Bošnjaka, koji je ikada javno rekao da su Srbi genocidni narod, poliću se benzinom... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more