IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ovako je JOSIP BROZ Tito DOČEKAO 1980: Nije znao da mu je POSLEDNJA, svi su primijetili ovaj detalj… (foto, video)

Mnogo uspjeha drugarice i drugovi, rekao je JOSIP BROZ Tito tada na proslavi…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 02: 01- 2023, 00: 54… Ovako je JOSIP BROZ Tito DOČEKAO 1980: Nije znao da mu je POSLEDNJA, svi su primijetili ovaj detalj… (foto, video)

Drug Tito na svom poslednjem dočeku Nove godine u Karađorđevu 01. januara 1980. godine… Drug Tito čestita narodima Jugoslavije Sretnu novu 1980. godinu … Josip Broz Tito. Drug Tito. Karađorđevo. SAP Vojvodina. 1980. godine. Jugoslavija. SFRJ. Arhivski snimak. Tito govor. Tito govori. Nova godina. Sretna Nova godina…

Život Josipa Broza Tita, “sina naroda i narodnosti” bivše Jugoslavije, za mnoge je i dan danas misterija. Ipak, iako je Tito, mnogi će se složiti, svijesno odnio neke tajne u grob, uvijek je volio da bude u centru pažnje svih javnih dešavanja.

Tako je na internetu ostao zabilježen snimak na kom se vidi Josip Broz kako dočekuje i slavi, tada Novu godinu 1980. godine.

Čitaj još:   JOŠ JEDNA PROVOKACIJA Daria Vraneša: Došlo je vrijeme svetosavske Crne Gore na koju će se morati svi naviknuti... (foto)

Broz je tada srdačno poželio srećnu i uspješnu godinu “drugaricama i drugovima”, a baš te 1980. godine napustio je svijet koji poznajemo…

BONUS VIDEO: Tito- Svečani Doček Nove 1980 Godine…

– Drugarice i drugovi dozvolite mi da Vam čestitam 1980. godinu, vijerujem da ćemo u toj godini postići još bolje ciljeve nego što smo postigli sada. Mnogo uspjeha drugarice i drugovi– rekao je Tito tada na proslavi.

Detalj koji su na snimku primetili mnogi je taj da je Tito već tada hodao pomoću štapa, što je moglo odati njegovo pogoršano zdravsteno stanje…

BONUS VIDEO: Drug Tito čestita Novu Godinu 1980/ Josip Broz Tito

izvor Objektiv.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more