IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRPSKI MEDIJI ”LAPRDAJU”: ”NOVI SKANDAL JADRANKE BARJAKTAROVIĆ- Na slavlju ponovo provocirala Srbiju” (video)

Mediji iz Srbije danas su crnogorsku popularnu pjevačicu Jadranku Barjaktarović ponovo stavili na ”stub srama”.

Prenosimo orginalne tekstove…

CRNOGORSKA pevačica Jadranka Barjaktarović ponovo je izazvala negodovanje mnogih u Crnoj Gori, jer je na nedavnom nastupu ponovo zapevala „Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije“.

Davno zaboravljena folk pevačica Jadranka Barjaktarović naišla je na osudu čitave javnosti kada je na jednoj proslavi u Podgorici 2020. godine pevala stihove “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”.

Tada se pravdala da ništa loše nije mislila, da je brzopleto i nesmotreno postupila. Ipak, da je samo lagala, ne bi li se “oprala” u uvek prijateljski nastrojenoj Srbiji, gde je duže od deceniju gradila karijeru i zarađivala novac, govori novi snimak, u kom Jadranka ponavlja svoj sramotni postupak.

Barjaktarovićeva je nastupala za Novu godinu, gde je ponovo pevala hit Mitra Mirića s izmenjenim tekstom. Jadranka je sa osmehom na licu pevala : “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, a potom muškarcu iz publike dala mirkofon i sa osmehom slušala kako izvodi refren pesme, ali s izmenjenim tekstom. Snimak pogledajte OVDE.

Čitaj još:   JADRANKA Barjaktarović: NEĆU NIKOME DA SE IZVINjAVAM ZBOG PJESME “Ne može nam niko ništa, JAČI SMO OD SRBIJE...” (foto i video)

Podsetimo, Jadranka se 2020. godine, posle skandala, pravdala da ju je “ponela atmosfera” i da “nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi”. Inače, od tada joj je zabranjen ulazak na područje Srbije.

Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome – napisala je pevačica tada i dodala da ju je ponela atmosfera. Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom.

izvor: pink.rs,novosti.rs.kurir.rs…

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more