IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA: Biće možda štrajk POPOVA?

Najavljeni štrajk popova svojski je poduprlo Društvo ostrašćenih pedofila (DOP) na čelu sa Kačavendom, umirovljenim sramotnikom vlastite crkve, koji za osvjedočeno podvođenje maloljetnih lica, i dalje ima neskrivenu podršku Jovana Mićovića, šefa objedinjenog crkvenog sektaštva u Crnoj Gori.

Možda djeluje sumanuto, ali nije. Stekli su se svi uslovi da Jovan Nedostojni Helikopterski proglasi štrajk popova u Crnoj Gori. I to za sad iz dva pazloga. Prvi je što, po vlastitom zborenju, njegove popove opstruiraju neki državni činovnici.

E vala za vazda ih sramota bila. Nedopustivo je to u državi kojom popovi vladaju a premijer otvoreno ljubi skute mantijašima. Što im je? Što su se pomamili pa zakidaju one kojima je sve dozvoljeno u Crnoj Gori. I da otimaju, ruše, grade, kroje i prekrajaju crnogorsko sakralno blago.

To premijer nikad nije učinio. On kad god treba vrhovnika crkvenoga da raspoloži, odreže od Crne Gore komad, ka od slavskog kolača, i Prle Pahomije zatrepće okicama. Zna ovaj da je onaj trenutno zadovoljen.

Drugi razlog je ozbiljnije prirode i on pripada neotuđivoj popovskoj potrebi da se dokopaju crnogorskog državljanstva i da nam na izboru i popisu dodatno kroje i uzduž i poprijeko. Nije Jovan baš toliko zaostatak vremena pa da ne zna da je Prletu brat Abaz dao da mu preduzeće (SPC) bude država stepenicu iznad ove naše paćenice crnogorske.

E pa kad je već tako, a jeste, onda bi državni činovnici, koji po hijerarhiji i ustrojstvu proizašlom iz tzv. Temeljnog ugovora, morali da se priśete ugovornih pravila i prestanu da zakeraju. A popova u Crnoj Gori je preko hiljadu. Ako dobiju crnogorsko državljanstvo za koga li će Bože dragi glasati? Za Mila, prirodno bi bilo. Jer najviše njemu treba da zahvale što su tu đe jesu.

Čitaj još:   ZLATKO Vujović: Temeljni ugovor prvi u nizu; slijede popis i Otvoreni Balkan... (foto, video)

Šef organizacionog komiteta preduzeća(SPC) Podgoričke krajina cvjetni Jovan  Nedostojni odlučan je u namjeri da ustraje u ostvarivanju snažnog uticaja na pojedine činovnike crnogorske političko-vjerske industrije. Ignoriranje ove političko trgovačke rasne segregacije, koja predstavlja klasičan primjer  razdvajanja ljudi na osnovu različitih kriterija koji se u pravilu kose sa načelima ljudskih prava, nacionalnih i vjerskih različitosti i ponajprije onih spolnih, izazvala je snažan otpor udruženja teritorijalnih popova.

U akciju će se krenuti korišćenjem unaprijed osmišljenog strategijskog programa, koji je provjereno dao značajne rezultate u svim srpskim zemljama. Radi se o crkveno korisnim balvanima koji su za ovu priliku pripljemljeni kao ispomoć braći Srbima u vlastitoj im Crnoj Gori. Tu je i Carevićeva razorna tehnološka moć, koja lomi što burgija neće.

Generalni direktor preduzeća Balvan D.O.O. biće čuveni domaći krnji umnjak, poznatiji kao analfalbetski poliglota, što samo po sebi garantuje uspješnu realizaciju ove produhovljene manifestacije.

Najavljeni štrajk popova svojski je poduprlo Društvo ostrašćenih pedofila (DOP) na čelu sa Kačavendom, umirovljenim sramotnikom vlastite crkve, koji za osvjedočeno podvođenje maloljetnih lica, i dalje ima neskrivenu podršku Jovana Mićovića, šefa objedinjenog crkvenog sektaštva u Crnoj Gori.

Nije Kačavenda jedina Pahomijeva uzdanica. Ima ova organizaciona cjelina, i on lično, svo bogatstvo ljudske sramote. Jednu je pośetio juče u Vranju. Zove se Pahomije i ima čin vladike.  Protiv njega se, između ostalog vodio sudski postupak zbog seksualnog zlostavljanja tri maloljetna dječaka. I jednog punoljetnog.

Ovaj visokotiražni pop, uživa potpunu zaštitu srpske države i njenog vlasnika Vučića, a ovamo kod nas brata Abaza, išćeranog premijera koji na šlepere kamionskog dima miriše, novoformiranog svetosavskog miljenika i osvjedočenog  prlopoklonika, osakaćene svijesti i uživaoca potpune besvijesti.

Narod voli svoje popove. I smeta mu mnogo što ih osvještava onako kako to čini osvjedočeni pedofil sa svim potrebnim sudskim sertifikatima. Zaslužio je  i Pahomije  pa narod treba da mu usliši molbu. Naravno, i bezbroj Kačavendi i slične bagre.

Čitaj još:   PREGAŽENE KOMITE STVARNO PREĆERALE!!! ''Zar vam nije žao RAZMAZANE šminke ovakve ljepotice!''?

O tome najbolje govore kolone naroda koje su stigle u Vranje da ovakvom vladici čestitaju slavu.

Ima li što sramnije. E takvima se klanjaju i ovi naši domaći rukoljubi i nogoljubi. Ista je to matrica i isto miješano meso.

Da bi uteka od ove zlokobne teme, završiću onom ljepšom. Iz Crnogorskog PEN centra išćerani su Balša Brković i dvije uzajamne koleginice: Rajka Glušica i Tatjana Bečanović.

Naslovna fotografija: Kačavendin dvor u Bijeljini

izvor: aktuelno.me

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more