IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Rakočević: Neuspjeh smijenjene većine, potvrda da je MILO Đukanović, postupio ispravno kada nije dao mandat Lekiću… (foto)

MILO Đukanović, poručuje da treba bez odgađanja izabrati sudije Ustavnog suda i odrediti datum hitno potrebnih vanredni parlamentarnih izbora…

PODGOORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 04: 01- 2023, 18: 54… NIKOLA Rakočević: Neuspjeh smijenjene većine potvrda da je MILO Đukanović postupio ispravno kada nije dao mandat Lekiću… (foto)

Danas smo dobili potvrdu da je farsa oko navodnog kršenja Ustava od strane predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića bila samo neuspješni početak kampanje DF-a za predsjedničke izbore, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Rakočević.

On poručuje da treba bez odgađanja izabrati sudije Ustavnog suda i odrediti datum hitno potrebnih vanredni parlamentarnih izbora.

“Neuspjeh da se smijenjena većina dogovori oko Vlade je potvrda da je predsjednik Crne Gore postupio ispravno kada nije dao mandat gdin-u Lekiću, jer navodna većina nije postojala ni tada, a ne postoji ni danas, što je predsjednik Crne Gore u skladu sa Ustavom i zaključio”, naveo je Rakočević na Tviteru.

Čitaj još:   UBIJEN ČOVJEK SA HILJADU LICA: Vođa "ISLAMISTIČKOG BLEKVOTERA" i bivši RUSKI SPECIJALAC koji je prešao na Islam... (foto/video)

izvor Gradski. me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more