IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Popović: Cetinje nosi barjak crnogorske slobode i njenih istinskih vrijednosti otpora tiraniji… (foto, video)

Ovaj jubilej je podsjetio na trajanje Cetinja, njegov istorijski značaj ali i urbane tradiciju staru vjekovima…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 05: 01- 2023, 10: 54… ANDRIJA Popović: Cetinje nosi barjak crnogorske slobode i njenih istinskih vrijednosti otpora tiraniji… (foto, video)

Građanima i građankama Cetinja, rukovodstvu Prijestonice, Skupštine Prijestonice i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 4. januar Dan osnivanja prijestonice Cetinje, saopštio je lider Lieralne partije Andrija Popović.

“Cetinje u svakom vremenu nosi barjak crnogorske slobode i njenih istinskih vrijednosti otpora tiraniji, neslobodi i istinskog građanskog duha. Posebno je to prijestoni grad potvrdio u godinama za nama, svjedočeći da iskra slavnih predaka snažno živi u sjeni Lovćena na što svako u Crnoj Gori mora biti ponosan”, kazao je on.

Čitaj još:   Predsjednik LP ANDRIJA Popović: NANOVO UBISMO SRCE CRNE GORE, CETINJE I BELVEDER...

Prema njegovim riječima, ovaj jubilej podsjeća na trajanje ovoga grada, njegov istorijski značaj ali i urbane tradiciju staru vjekovima.

“Baš zato ovaj grad mora valorizovati sve svoje potencijale u interesu svojih građana a u skladu sa politikom održivog razvoja. Liberali će, kao i uvijek na Cetinju, biti snažna potpora takvom putu Prijestonice i podrška građanima Cetinja”, zaključio je Popović.

BONUS VIDEO; JADRANKA BARJAKTAROVIĆ – ♫ CRNA GORA JE MOJ DOM ♫ (2021)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more