IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VJEROVALI ILI NE- SRBIJA: ŽENA ORGANIZUJE SAHRANU I MUŽU I ŠVALERU…

Erika M. zbog koje se, vjerovatno, u Kikindi, u utorak, 3. januara, dogodio nezapamćen zločin, kada je njen bivši muž Zoltan Mesaroš (57) ubio njenog dugogodišnjeg partnera Timu Zakića (63), a onda izvršio samoubistvo, organizovaće sahrane obojici muškaraca.

Mesaroš će biti sahranjen danas u Ruskom Selu, gdje je, inače, živio, a Zakić sutra u Kikindi, gdje je bilo njegovo prebivalište. Tako će se Erika M. na dostojan način oprostiti od obojice muškaraca koji su obilježili njen život i tragično završili.

Podsjećamo, zločin se dogodio u utorak rano ujutro, kada je Zoltan Mesaroš iz Ruskog Sela sačekao Timu Zakića ispred njegove kuće u naselju Zeležnički novi red 128 A u Kikindi i tu ga usmrtio udarcima čekićem i ubodima nožem. Nakon toga se objesio na tavanu Zakićeve kuće.

Ovo ubistvo i samoubistvo vjerovatno se dogodilo oko pet sati ujutro, a njihova tijela pronađena su nekoliko sati kasnije, kada su komšije primjetile krv na vratima Zakićeve kuće i odmah pozvale policiju.

– Ona nije bila ljubavnica Zakiću već njegova dugogodišnja partnerka. Ona je ostavila muža prije šest-sedam godina, ali se nisu sudski razveli. Sa Zakićem je bila u dugogodišnjoj vezi i to su svi znali. Ona je bila u kući u Železničkom novom redu i to su znale sve komšije.

Čitaj još:   KRIVOKAPIĆ UKIDA ZABRANE ULASKA U CRNU GORU JAVNIM LIČNOSTIMA IZ SRBIJE...

Znala je i njena ćerka, a znao je i Zoltan. Nije ona sad počinila preljubu, pa se Mesaroš iznenadio. On je dugo godina radio u inostranstvu, ali se vratio i radio je na nekom voćnjaku u okolini Kikinde. Tako nam je ona rekla. Šta mu je sada zasmetalo, sam Bog će znati. Mogli su fino da se razvedu i svako nastavi svoj život– ispričao nam Kikinđanin dobro upućen u ovaj slučaj.

Svi poznanici ovih ljudi svjedoče da je veza Erike M. i Time Zakića trajala godinama i da se za nju znalo. Erika M. je napustila muža i preselila se iz Ruskog Sela u Kikindu. Zoltan Mesaroš je živio u Ruskom Selu, godinama je radio u Mađarskoj, ali se nedavno vratio.

Erika i Zoltan imaju ćerku i dvoje unučadi. Njihova ćerka znala je za vezu svoje majke i Time Zakića, čak joj je on nekada čuvao djecu. Erikina ćerka i Zakić radili su u istoj firmi, on je bio kondukter, a ona dispečer. Zakić se prije nešto više od godinu dana penzionisao.

Zanimljivo je da je Erikino ime naznačeno na osmrtinici ili parti, kako kažu u Kikindi, samo za Zoltana Mesaroša, ali ne i na onoj za Timu Zakića. Kako je napisano, ožalošćenu porodicu Mesaroša čine supruga Erika, ćerka, zet, unuci, a za Timom, koji se nikada nije ženio i nema djecu, žale „njegovi najmiliji“.

izvor: blic.rs

Čitaj još:   MARKO Milačić nasrnuo na MILOŠA Nikolića u Skupštini, razdvajali ih... (video)
Noćni vukovi: Putinovi ”ANĐELI” pružaju korijenje u regionu… (foto)

Pod krinkom kulturnog, humanitarnog ili nekog drugog rada umotanog u Read more

PAZARAC Amar Čorović će glumiti DŽEJA u filmu o njegovom životu…

Život Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočen u seriju! Kako Read more