IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BERANE: Saopštenje za javnost HITNE POMOĆ- Policija vozila nastradalog do bolnice, to nije praksa… (video)

Uznemiravajući snimci iz tunela Lokve: Hitna pomoć nije htjela da preuzme povrijeđenog?

Snimak saobraćajne nesreće na koja se dogodila sinoć u tunelu Lokve, ” na putu Berane– Rožaje u kojoj je poginuo, Senad Kalač (29) izazvao je polemiku na drustvenim mrežama.

Na objavljenom snimku, čuje se kako okupljeni građani zamjeraju vozaču beranske Hitne pomoći što ne preveze do bolnice osobu koja je u udesu preminula na licu mjesta.

Drektor Zavoda Za hitnu medicinsku pomoć Vuk Niković rekao je da su u udesu u tunelu Lokve bile tri osobe, a da je jedna poginula na licu mjesta

“Koleginica iz beranske Hitne je proglasila smrt na licu mjesta. Ljekarka je čak odradila EKG kako bi dobila dodatnu potvrdu da je jedan učesnik u saobraćaju preminuo. Naložila je da se dvoje sa teškim tjelesnim povredama transportuju u beransku bolnicu” kazao je
Niković za Antenu M.

Čitaj još:   Šok u centru Beograda: Mercedesom ušao u pješačku zonu u Knez Mihailovu... (foto i video)

Došlo je, dodaje Niković, do pritiska okruženja na Hitnu i policiju da se lice koje je proglašeno mrtvim transportuje u bolnicu što napominje da nije praksa.

Zbog pritiska okoline policija je trasportovala
preminulog.

“Na snimku je nesvakidašnja situacija da policija transportuje preminulog do beranske bolnice. Ustaljena je praksa da kad lice premine na licu mjesta, ono ostaje tu do dolaska ekipe za uvidaj i tužioca” pojašnjava Niković za Antenu M.

Istice i da je vozilo Hitne pomoći na vrijeme došlo na lice mjesta. Iz OKC-a je saopšteno da je S.K preminuo u beranskoj bolnici. Pitanje je kome treba vjerovati. Video snimak pogledajte ispod teksta.

izvor: antenam.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more