IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Berancu A.C. zadržavanje do 72 sata zbog saobraćajne nesreće u tunelu Lokve u kojoj SENAD KALAČ (29) POGINUO NA LICU MJESTA…

Povodom saobraćajne nezgode koja se 5. januara oko 18.25 časova dogodila u tunelu Lokve, državni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Marko Bojović saslušao osumnjičenog A.C. iz Berana, nakon čega mu je odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa zbog sumnje da je izvršio krivično djelo– teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, saopšteno je iz Osnovnog državnig tužilaštva u Beranama.

“Povodom saobraćajne nezgode koja se 5. januara 2023. godine oko 18.25 časova dogodila na magistralnom putu Rožaje- Berane, u tunelu Lokve, opština Berane, a u kojoj je smrtno stradao S.K. iz Rožaja, dok je teške tjelesne povrede zadobio A.C iz Berana, državni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Marko Bojović je saslušao osumnjičenog A.C. iz Berana, nakon čega mu je odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   Problem buke esklalirao u BUDVI: Turista lomio recepciju hotela, mještani Starog grada više ne mogu da trpe, ugostitelji u panici... (foto, video)

Osumnjičenom A.C. je određeno zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo-teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

izvor: standard.me

STOCKHOLM: Švedska policija zabranila protest i spaljivanje Kurana… (foto, video)

Švedska služba bezbjednosti Sapo je upozorila na povećanu terorističku prijetnju Read more