IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN PIPUN Knežević, kazao šta je sve nuđeno URI i SNP- u: MUP, MO, MVP, ANB, UP- “Niko vas nije prevario kao mi” (foto, video)

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević oglasio se opet povodom pregovora o formiranju 44. Vlade, precizirajući šta je sve nuđeno URI i Socijalističkoj narodnoj partiji…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 07: 01- 2023, 09: 54… MILAN PIPUN Knežević, kazao šta je sve nuđeno URI i SNP- u: MUP, MO, MVP, ANB, UP- “Niko vas nije prevario kao mi” (foto. video)

Ironično navodeći kako niko nije ‘pravario’ SNP i URU kao SNP, on je ponovio da su im nudili 10 od ukupno 20 planiranih ministarstava u Vladi kojom je trebalo da rukovodi Miodrag Lekić.

“Od 20 ministarstava dobili su 10 uključujući Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane, Ministarstvo vanjskih poslova, direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, Uprave policije i Vojno- obavještajne agencije. Tačno je da oko šverca cigara nismo pričali, to će morati sa glavnim specijalnim tužiocem”, poručio je Knežević.

Čitaj još:   DODIK PRIZNAO PORAZ, ZA BEOGRAD IDE SPUŠTENE GLAVE: "Bolje da odem časno i dostojanstveno nego..." (foto, video)

Podsjetimo, ranije tokom dana on je poručio kako će inicirati dijalog kako bi došlo do objedinjavanja predsjedničkih i parlamentarnih izbora.

BONUS VIDEO: Milan Knežević- “Ne bih bio Pipun, nego Bred Pit!”

izvor Portal Analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more