IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Milan KNEŽEVIĆ, se sveo na VLADIMIRA Jokovića, i pogazio sve principe pa svoju frustraciju projektuje na DPS… (foto)

Lider DNP- a Milan Knežević, poniženo je podvio rep pred Milojkom Spajićem kada je morao da manjinski podrži Vladu pa sada svoju frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista (DPS), poručio je potparol DPS- a Miloš Nikolić.

“Mjesecima su trajali pregovori o Vladi dok je Knežević prijetio da će, ako treba– leba i luka ali sa narodom, i da neće pristati na podršku Vladi ako ne dobije u njoj adekvatan broj mjesta proporcionalan izbornom rezultatu”, saopštio je portparol DPS.

Grmio je, kaže on, Knežević kako neće izdati izbornu volju i principe na kojima je dobio podršku građana i da “neće glasovi koje je on dobio vrijeđeti manje od onih koji su podržali PES ili Demokrate”.

“U finalu pregovora Knežević ne da nije dobio mjesta u Vladi nego je ostao i bez mjesta predsjednika Odbora za bezbjednost koja mu je pripadala u prošlom mandatu.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Najavom izmjena Zakona o državljanstvu ANDRIJA Mandić, potvrdio da je cilj vlasti "srpski svet"... (foto)

Time je Knežević još jednom pokazao da se zapravo ne pita apsolutna ništa u svom političkom djelovanju i da isključivo zavisi od odluka koje donose Beograd i Andrija Mandić.

Baš kao i onda kada je prijetio da će izaći iz Vlade ukoliko se popis odloži ili da neće glasati VDT- a Markovića ukoliko se ne oglasi o slučaju ,,državni udar””, naveo je Nikolić u saopštenju za medije.

Kneževićeva politička riječ, dakle, prema njegovim rijeima, odavno “ne vrijedi ništa”.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more