IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Milan KNEŽEVIĆ, se sveo na VLADIMIRA Jokovića, i pogazio sve principe pa svoju frustraciju projektuje na DPS… (foto)

Lider DNP- a Milan Knežević, poniženo je podvio rep pred Milojkom Spajićem kada je morao da manjinski podrži Vladu pa sada svoju frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista (DPS), poručio je potparol DPS- a Miloš Nikolić.

“Mjesecima su trajali pregovori o Vladi dok je Knežević prijetio da će, ako treba– leba i luka ali sa narodom, i da neće pristati na podršku Vladi ako ne dobije u njoj adekvatan broj mjesta proporcionalan izbornom rezultatu”, saopštio je portparol DPS.

Grmio je, kaže on, Knežević kako neće izdati izbornu volju i principe na kojima je dobio podršku građana i da “neće glasovi koje je on dobio vrijeđeti manje od onih koji su podržali PES ili Demokrate”.

“U finalu pregovora Knežević ne da nije dobio mjesta u Vladi nego je ostao i bez mjesta predsjednika Odbora za bezbjednost koja mu je pripadala u prošlom mandatu.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: MILO Đukanović, Crnu Goru doveo do praga EU, apostoli iz Evrope kad su postali ministri, blokirali integracije... (foto, video)

Time je Knežević još jednom pokazao da se zapravo ne pita apsolutna ništa u svom političkom djelovanju i da isključivo zavisi od odluka koje donose Beograd i Andrija Mandić.

Baš kao i onda kada je prijetio da će izaći iz Vlade ukoliko se popis odloži ili da neće glasati VDT- a Markovića ukoliko se ne oglasi o slučaju ,,državni udar””, naveo je Nikolić u saopštenju za medije.

Kneževićeva politička riječ, dakle, prema njegovim rijeima, odavno “ne vrijedi ništa”.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more