IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILUTIN Cerović: Lagati sad!- Gazde sa topčiderskog brda nisu vam uposlili bukvalno niti jednog jedinog Crnogorca u državnu službu Srbije… (foto) 

Stoga moramo da upoznamo političkog kameleona Milatovića, da njegove gazde sa topčiderskog brda nisu uposlili bukvalno niti jednog jedinog Crnogorca u državnu službu Srbije u posednje stoleće i po, a da se taj javno izjasnio da je Crnogorac.

PODGORICA: Regija, Crna Hronika vijesti, subota, 07: 01- 2023, 13: 54… MILUTIN Cerović: Lagati sad!- Gazde sa topčiderskog brda nisu vam uposlili bukvalno niti jednog jedinog Crnogorca u državnu službu Srbije… (foto) 

Piše: Milutin Cerović

Znate, izvesni Jakov Milatović ima sa nekim ortakom neki politički pokret koji su nazvali “Evropa sad”.

Taj slogan su smislili oni koji su u prošloj vladi bili deo ekipe koji su radili na agendi – Crna Gora malo sutra, a malo i u srednji vek.

Dakle, jasno je da je taj slogan namenjen sisačima vesla, a bogami i čamaca, a kojih smo videli da u Podgorici ima cirka jedna petina glasača.

E sada idemo na jednu digresiju iz repertoara “Jakovštine”, a koji pre neki dan reče da je u Crnoj Gori stravična situacija, gde samo 5 odsto Srba radi u državnim organima i institucijama te države, a trebalo bi po njemu da ih ima bar 51 odsto?

Čitaj još:   RAŠKO Konjević o imenovanju Vulina: Čudo ti je evropska orjentacija, nastavlja se snaženje “prozapadnih” snaga u regionu...

Po tom liku u  Crnoj Gori bi trebali da rade u državnoj službi svi Crnogorci koji su se izjasnili iz nekog razloga da su fantomski politički Srbi.

Iz izloženog se da videti čemu služe ovakve lažne brojke i retorika – služe da bi se zadobili glasovi svih asimilovanih glasača u Crnoj Gori, a koji svoju naciju menjaju svaka tri meseca – valjda kako se menjaju godišnja doba!

Stoga moramo da upoznamo političkog kameleona Milatovića, da njegove gazde sa topčiderskog brda nisu uposlili bukvalno niti jednog jedinog Crnogorca u državnu službu Srbije u poslednje stoleće i po, a da se taj javno izjasnio da je Crnogorac.

Elem, to znači da je broj Crnogoraca koji rade u državnoj službi Srbije ravno 0. Slovima NULA.

Štaviše uslov je već stoleće i po u Srbiji da Crnogorac mora da se izjasni da je Srbin ako hoće da bude vojnik, oficir, državni službenik pre svega.

O tome ovaj iz “Evrope sad-malo sutra” zna koliko i Babuni o molekularnoj biologiji.

Očigledno je, da zaključak iz gore izvedenih premisa može da se iskaže samo ovim rečima:

”Laži danas, laži sad, a da bi sutra lagao sa pozicije vlasti”.

Čitaj još:   ČOVJEK SA DVA LICA: Amfilohije- Mrzio je Tita, negirao genocid u Srebrenici, podržavao zločince Karadžića, Mladića, Arkana, CRNOGORCE zvao "KOPILADIMA"

Podmuklo, pokvareno, a za takve vrlo isplativo.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more