IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policija identifikovala skoro sve sa snimka šenlučenja u centru Podgorice… (foto, video)

Policija je identifikovala većinu lica koja su pucala u vazduh, sa snimka koji je postavljen na društvenim mrežama, saopšteno je iz Uprave policije...

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 07: 01- 2023, 09: 54… Policija identifikovala skoro sve sa snimka šenlučenja u centru Podgorice… (foto, video)

“Tim povodom policija je, u međuvremenu, od pomenutih lica oduzela tzv. startne -gasne pištolje, poluautomatski i automatski, koji ne ispaljuju projektile već koriste startnu (“blank”) municiju i po izgledu i principu rada su identični pravim.

Policijsko– tužilačke aktivnosti u cilju potpunog rasvjetljavanja ovog događaja i procesuiranju lica se nastavljaju, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Čitaj još:   SLAVKO Mandić: Euro Dodik u crnogorskoj skupštini... (foto)

Policija ponovo apeluje, da se na ovaj i sličan način ne proslavlja bilo koji događaj”, navode u saopštenju. 

Grupa jmladića šenlučila je za Badnje jutro u centru Podgorice, pa se onda, video kompilacijom time na društvenoj mreži Instagram pohvalio izvjesni Boban Bošković.

Na snimku koji je dostavljen redakciji CdM-a vide se mladići da pucaju iz automobila u pokretu, iz više vrsta oružja u samom centru grada kod mosta Milenijum.

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more