IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORIS Gardašević sa CETINJA, nestao dan poslije poštara Miloša- ni nakon 20 dana nema tragova…

Više od 20 dana, nema traga Borisu Gardaševiću i dok njegovi roditelji ističu da od 18. decembra nemaju nikakvu informaciju o njemu

Prošle su tri sedmice od nestanka Cetinjanina Borisa Gardaševića. Porodica je u obraćanju TVCG, apelovala na nadležne da se slučaj što prije riješi.

Više od 20 dana, nema traga Borisu Gardaševiću i dok njegovi roditelji ističu da od 18. decembra nemaju nikakvu informaciju o njemu, za sada su bez rezultata i ronioci koji su tog dana dobili obavještenje da je jedna osoba skočila u Moraču sa mosta Blaža Jovanovića.

“To je informacija iz Operativnog centra MUP-a da je nepoznata osoba skočila u rijeku Moraču i da je u to vrijeme kad su oni pratili pratila je i policija, da je tijelo plutalo na površini do, kako nam je rečeno, poslije nikšićkog mosta, negdje prije kolovrata”, kazao je direktor Regionalnog ronilačkog centra Bijela Vesko Mijajlović.

O svemu tome, roditelji nestalog Borisa su kako kažu, obaviješteni tek 12 dana kasnije u cetinjskoj policiji. Međutim, tada im je, navode, saopšteno da osoba koja je skočila u Moraču, prema iskazu očevica ne odgovara opisu njihovog sina.

Roditelji, koji su se obratili TVCG, između ostalog pitaju i da li je moguće naći vezu između slučaja kada je, navodno nepoznata osoba skočila u Moraču u 14 sati i 20 minuta i trenutka kada je 35 minuta kasnije, posljednji put lociran signal Borisovog mobilnog telefona.

Čitaj još:   KRVAVI PIR U SARAJEVU: Pred majkom nožem IZMASAKRIRAO BRATA, pa otišao na kafu kod PAZARCA kao da se ništa nije desilo

“To je moguće jer Morača je bila tada izuzetno visoka, brzina vode je bila ogromna, ali to bi više od mene mogli da kažu i stručnjaci jer oni više znaju kad je u pitanju ta tehnologija, da je možda i telefon do tog vremena bio aktivan čak i pod vodom, jer neke vrste telefona i na manjim dubinama mogu da budu aktivni jedno vrijeme”, istakao je Mijajlović.

Tridesetjednogodišnji Boris nestao je nakon što je sa Cetinja stigao u Podgoricu autobusom, iz kojeg je kako se pretpostavlja, izašao kod marketa Venkor ili ipak nešto dalje odnosno kod tržnog centra Big fešn.

Roditelji nestalog Borisa tražili su da policija izuzme video nadzor kako bi se utvrdilo eventualno kretanje Borisa na relaciji od cetinjskog puta do zgrade Skupštine.

Gardaševići tvrde da im je u policiji saopšteno da video nadzor nije zabilježio njihovog sina. A da li su sa kamera ključnih objekata do mosta Blaža Jovanovića izuzeli video nadzor, iz policije za TVCG nijesu odgovorili.

Sigurno je, ronioci će nastaviti započeto. Nesumnjivo tešku situaciju kroz koju roditelji prolaze, čine još težom i lažne dojave. Od Borisovog nestanka do danas, imali su ih kažu, nekoliko.

Čitaj još:   ERDOGAN IZ ANKARE ZAPRIJETIO HAFTAROVOJ VOJSCI U LIBIJI:"Odmah da se pusti turski brod..." (foto i video)

izvor: aktuelno.me

POLICIJSKA AKCIJA U SLOVENIJI: Uhapšena dva RUSKA špijuna, u Ljubljani su otvorili…

Slovenska obavještajno-sigurnosna agencija zajedno s NPU-om (Nacionalni istražni ured) privela Read more