IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRANIOCI SARAJEVA I PATRIOTE NEĆE NASJESTI NA PROVOKACIJE… (foto, video)

Može li na Kosovu i u BiH doći do eksplozije, kako to ne isključuje ruska državna agencija RIA Novosti u predviđanjima za 2023 ili je to samo još jedan pokušaj sijanja straha i odvraćanja pažnje od rata u Ukrajini pita Deutche Welle u svojoj analizi...

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 08: 01- 2023, 19: 54… BRANIOCI SARAJEVA I PATRIOTE NEĆE NASJESTI NA PROVOKACIJE… (foto, video)

Stručnjaci iz područja sigurnosti odgovorili su kako Rusija želi zapaliti Balkan. Neko taj plamen želi zapaliti.

Branioci Sarajeva, patriote, građani ne žele i neće nasjesti na provokaciju koju im vlasti iz RS-a nameću 9. Januara slaveći neustavni praznik.  

Predstavnici boračkih udruženja i udruženja civilnog društva u ponedjeljak će predati krivičnu prijavu zbog nepoštivanja odluka Ustavnog suda, narušavanja i podrivanja ustavno-pravnog poretka Bosne i Hercegovine te zbog protuzakonitog organiziranja provokativne militarističke parade i promoviranja retorike podjela i mržnje od strane aktuelnih autoriteta bosanskohercegovačkog entiteta RS.

Čitaj još:   DRAMA U SKUPŠTINI RS-a, POSLANIK URLAO: “Trebinje je bilo Srbija, Bosna je bila Srbija, sve je ovo Srbija…" (foto i video)

Pogledajte video OVDJE:

BONUS VIDEO: BRANIOCI SARAJEVA I PATRIOTE NEĆE NASJESTI NA PROVOKACIJE

izvor Hayat.ba