IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PJEVAČ NAĐEN MRTAV POSLIJE NOVOGODIŠNJEG NASTUPA: MISTERIJA- PRIJATELJI ZANIJEMILI OD TUGE… (foto)

Pjevač i klavijaturista sa juga Srbije Dača Ibraimović pronađen je mrtav poslije proslave Nove godine. Kako nezvanično saznaju mediji, on je svirao u jednom lokalnom restoranu i poslije toga je, kako se sumnja, izvršio samoubistvo.godine.

– Samo smo čuli kolege kako plaču i policijske sirene. Sve se to desilo poslije svirke. Najvjerovatnije neposredno posle svirke on je digao ruku na sebe– kaže izvor Kurira.

Niko od muzičarovih prijatelja i kolega nije mogao za njega da pomisli da bi sebi oduzeo život. Prijatelji su ubijeđeni da je živio normalnim, skromnim životom i da je time bio i zadovoljan.

– Imao je porodicu, bili su srećni. Prosto ne mogu da vjerujem da se ovako nešto desilo. Svi smo u šoku, mi kao prijatelji, kolege, a porodici ne mogu ni da zamislim kako je – kaže jedan njegov prijatelj.

Čitaj još:   NJEMAČKI MEDIJI O IZBORIMA U SRBIJI: "Tuče, fantomski birači i paralelni spiskovi!"

Riječ je o pjevaču iz Pirota. Na pjevačevom Facebook profilu može se vidjeti mnoštvo emotivnih poruka kojima se prijatelji opraštaju od njega.

“Počivaj u miru Dačo, porodici iskreno saučešće”; “Moje najiskrenije saučešće porodici neka mu je laka zemlja, svira sada među anđelima”; “Počivaj u miru Dačo, neka te anđeli čuvaju, prerano si napustio ovaj svijet”; “Tuga do neba, nađi svoj mir i počivaj u njemu. Uvijek ću te pamtiti po vedrini i osmijehu” –  samo su od nekih komentara koji se mogu pročitati na Dačinom Facebook profilu.

izvor: hajat.ba

Noćni vukovi: Putinovi ”ANĐELI” pružaju korijenje u regionu… (foto)

Pod krinkom kulturnog, humanitarnog ili nekog drugog rada umotanog u Read more

PAZARAC Amar Čorović će glumiti DŽEJA u filmu o njegovom životu…

Život Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočen u seriju! Kako Read more