IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: PRISUSTVO Kovača i Damjanovića na Danu Rs još jedan pokazatelj antievropskog karaktera Vlade DRITANA Abazovića… (foto, video)

Prisustvo ministra pravde Marka Kovača i ministra finansija Aleksandra Damjanovića svečanoj akademiji povodom Dana Rs koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim još jedna je potvrda antievropskog karaktera Abazovićeve Vlade koja svakim danom svog funkcionisanja ugrožava dobrosusjedske odnose i evropsku perspektivu Crne Gore, poručili su iz Demokratske partije socijalista Crne Gore.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 09: 01- 2023, 00: 24… MILOŠ Nikolić: PRISUSTVO Kovača i Damjanovića na Danu Rs još jedan pokazatelj antievropskog karaktera Vlade DRITANA Abazovića… (foto, video)

Ovaj nezapamćeni skandal koji sebi nije dozvolila ni apostolska Vlada Zdravka Krivokapića još jedan je žestok udarac za međunarodni imidž i reputaciju naše države koji prijeti da Crnu Goru kompromituje kao pouzdanog regionalnog partnera.

Zbog toga je neophodno što prije izabrati sudije Ustavnog suda i prekinuti agoniju kako bi što prije došli do vanrednih parlamentarnih izbora nakon kojih će Crna Gora dobiti stabilnu, odgovornu i evropski orijentisanu Vladu koja će povratiti stabilnost i nastaviti da vodi zemlju putem evropskih integracija – kazao je Miloš Nikolić, portparol DPS Crne Gore. 

Čitaj još:   POPOVI MASOVNO ULAZE U POLITIKU...

Povodom Dana Republike Srpske u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Borik” održava se svečana akademija, kojoj kao gosti prisustvuju i ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministar pravde Marko Kovač.

Akademiji prisustvuje i predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, koji je istakao da je rođendan Republike Srpske jedan od najznačajnijih datuma srpskog naroda, oprenosi Portal RTCG.

BONUS VIDEO: PRIPREME ZA SVEČANI DEFILE ZA DAN REPUBLIKE SRPSKE U ISTOČNOM SARAJEVU, RTVIS, 5.1.2023.

izvor CdM.me

MILOŠ NIKOLIĆ: Grupa zavjerenika koja služi Moskvi i Beogradu priznala da želi da uništi san o životu u EU

İmenovanjem Miodraga Lekića za neustavnog mandatara, pučistička parlamentarna većina napravila Read more

MILOŠ Nikolić: Još jedan pokazatelj ozbiljnosti brata Abaza, demantuje ga čak i UP koja je pod kontrolom njegovog poslušnika DRITANA Adžića…

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović ranije je kazao da Read more

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić, portparol DPS- a i poslanik u Skupštini Crne Gore: DF glumio da je podoban, sad se vraća na teren nacionalizma... (foto, video)
Miloš NIKOLIĆ: Podrškom pučističkom zakonu URA definitivno izabrala antievropsku platformu…

Manipulacija za manipulacijom Građanskog pokreta URA. Jasna je namjera da Read more