IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJEDNI DOMAĆI IZDAJNICI: Lokalni pročetnički funkcioneri podnosili raport Milici Zavetnici… (video)

U Skupštini Srbije je u decembru 2022. godine održana sjednica Odbora za dijasporu, na kojoj je razgovarano o “položaju i perspektivi Srba u Crnoj Gori”.

Toj sjednici prisustvovali su predsjednici opština Nikšić, Berane i Mojkovac, Marko Kovačević, Vuko Todorović i Vesko Delić kao i predsjednici skupština opština Danilovgrad, Herceg Novi i Tivat, Velimir Đoković, Ivan Otović i Miljan Marković. Sjednicom koja je održana 13. decembra prošle godine predsjedavala je poslanica partije Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski.

Lokalni funkcioneri su bili toliko bijedni i na svaki način se dodvoravali srpskim funkcionerima na čelu sa srbonacistkinjom Milicom Zavetnicom, da je bilo neprijatno na momente i slušati njihove poltronske govore.

Funkcioner DPS- a Mihailo Anđušić objavio je dio izlaganja predsjednika Opštine Mojkovac iz redova neočetničkog DF- a Veska Delića sa te sjednice.

Čitaj još:   POD NADZOROM LJEKARA: Nana Fata zbog problema sa plućima smještena u UKC Tuzla... (foto)

“Izvještaj o radu Opštine Mojkovac u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Raport o prioritetima u radu, realizaciji budžeta, namjenskom trošenju prethodno obezbijeđenih sredstava”, naveo je Anđušić na Twitteru.

izvor:aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more