IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Glasali smo za budžet, ne za spomenik Amfilohiju… (foto)

„Glasali smo za budžet u cjelini koji smo ujedno i sami predložili i koji je dobio jednoglasnu podršku i koji na najbolji način reflektuje socijalnu i razvojnu politiku DPS- a u opštini Kolašin“…

KOLAŠIN: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 10: 01- 2023, 00: 14… DPS: Glasali smo za budžet, ne za spomenik Amfilohiju… (foto)

“Sve drugo su zlonamjerne interpretacije”

Povodom zabune koja je nastala u javnosti nakon izjave predsjednika opštine Kolašin Vladimira Martinovića, koristimo priliku da obavijestimo javnost o činjenicama koje su pratile navedeni slučaj, saopštili su iz DPS Kolašin.

Naime, kako su kazali, prijedlog budžeta za tekuću godinu pripremilo je opštinsko rukovodstvo na čelu sa Demokratskom partijom socijalista i predvođeno tadašnjom predsjednicom opštine Martom Šćepanović. 

„Budući da je na izborima 23. oktobra došlo do promjene vlasti, te da je u decembru izabran novi predsjednik opštine, on se ujedno i pojavio kao ovlašćeni predlagač akta – u konkretnom slučaju budžeta za 2023. godinu. Martinović je kao predlagač iskoristio svoje pravo amandmanskog djelovanja i uvrstio u prijedlog budžeta i prijedlog da se Amfilohiju Radoviću podigne spomenik u Kolašinu“, naveli su iz DPS Kolašin. 

Čitaj još:   Dr. Lejla ĆERANIĆ: KATASTROFA JE MOGLA DA SE SPRIJEČI, Mahmutović se i dalje BAHATI... (foto)

Ističu da odbornici Demokratske partije socijalista za taj amandman nijesu glasali. 

„Glasali smo za budžet u cjelini koji smo ujedno i sami predložili i koji je dobio jednoglasnu podršku i koji na najbolji način reflektuje socijalnu i razvojnu politiku DPS- a u opštini Kolašin. To je sva istina o navedenom slučaju, sve drugo su zlonamjerne interpretacije“. (Autor M portal)

IZVOR M portal.me

DPS: Trebinje bi da odlučuje o sudbini Nikšića, jasan znak panike gubitnika… (foto)

Radi o grubom kršenju zakona, pravovremenim reagovanjem ova lica su Read more

SARAJEVO: Predsjedništvo BiH donijelo odluku o slanju pripadnika Oružanih snaga BiH u Tursku… (foto)

Predsjedništvo BiH zadužuje Ministarstvo odbrane BiH da sagleda mogućnost doniranja Read more