IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVAKUISAN SVJETSKI TRGOVINSKI CENTAR: Panika na ulicama Njujorka, policija izdala HITNO upozorenje građanima! (foto, video)

Centar je evakuisan nakon dojave o pronalasku sumnjivog paketa! HITNO EVAKUISAN SVETSKI TRGOVINSKI CENTAR U NJUJORKU: Njujorška policija istražuje SUMNJIV PAKET!

NJUJORK: Svijet, Crna Hronika,, vijesti, srijeda, 11: 01- 2023, 00: 14… HITNO EVAKUISAN SVJETSKI TRGOVINSKI CENTAR U NJUJORKU: Njujorška policija istražuje SUMNJIV PAKET!

Policija Njujorka evakuisala je stanicu Svjetskog trgovinskog centra u Njujorku u utorak poslijepodne nakon mogućeg straha od bombe i ‘sumnjivog paketa’ u zgradi, prenose svjedski mediji.

Policajci su izdali hitno upozorenje nešto prije 13.30 časova upozoravajući ljude da se drže podalje od Okulusa, dok su svedoci požurili iz stanice usred upozorenja o evakuaciji.

Oko 13.30 časova po američkom vremenu je evakuisan svjetski trgovinski centar u Njujorku zbog “sumnjivog paketa” koji se navodno nalazi u zgradi, piše britanski “Dejli Mejl”.

Čitaj još:   NEBOJŠA Redžić: Jakov MILATOVIĆ i čokoladne krave... (foto)

Policija Njujorka je izdala hitno upozorenje nešto prije 13. 30 časova sa naredbom da se ljudi udalje što više od Okulusa.

– Zbog policijske istrage, molimo izbjegavajte Okulus u ovom trenutku– navela je njujorška policija.

BONUS VIDEO: Crime in the City

izvor agencije

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   OGLASIO SE MILO ĐUKANOVIĆ, REAKCIJA MU JE ŽESTOKA: "Victoria Trust postojao samo na papiru, zlonamjerno spinovanje MANS- a"... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more