IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VREMENSKA PROGNOZA ZA NOVI PREOKRET: Snijeg će padati u narednih nekoliko dana evo i gdje i koliko… (foto)

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8 C, a na jugu do 11 stepeni Celzijusa…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11: 01- 2023, 10: 24… VREMENSKA PROGNOZA ZA NOVI PREOKRET: Snijeg će padati u narednih nekoliko dana evo i gdje i koliko… (foto)

Prijepodne u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima sa susnježicom ili snijegom dok je jutros pretežno oblačno vrijeme sa snijegom.

Danas, prijepodne u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima sa susnježicom ili snijegom. U nizinama može padati i kiša. U ostalim područjima smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje do 11 stepeni Celzijusovih, naveli su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

U Sarajevu oblačno, prijepodne sa susnježicom ili slabim snijegom. Temperatura zraka između 0 i 3 stepena.

srijeda 11.01.2023. godine
Ugodnije u odnosu na protekli dan, uz postepenu stabilizaciju vremenskih prilika. Opšta slika će biti nešto lošija u centralnoj i sjeveroistočnoj Bosni, pretežno usljed dužeg zadržavanja naoblake i slabijih padavina u prijepodnevnim satima. Uz djelimično zahlađenje, temperature će biti primjerenije ovom dijelu godine, stoga je poželjno posvetiti više pažnje odijevanju. U Hercegovini sunčanije većim dijelom dana.

Čitaj još:   Vic dana Putuju Slovenac i Hrvat vozom...

U četvrtak prolazno naoblačenje, prije podne, s padavinama u Krajini, dijelu centralne i sjeverne Bosne, uglavnom kiša u nizinama i snijeg u višim područjima. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između- 3 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje do 10 stepeni.

U petak prijepodne po kotlinama u Bosni magla. U drugom dijelu dana prolazno naoblačenje sa zapada. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 3 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11 stepeni.

U subotu prije podne po kotlinama u Bosni magla. U poslijepodnevnim i večernjim satima se očekuje naoblačenje u cijeloj zemlji. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 3 i 2, na jugu do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu do 12 stepeni C.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more