IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIRKO Stanić: Najveći skandal to što “prevarant” poput DRITANA Abazovića, odlučuje o bilo čemu u Crnoj Gori… (foto)

Funkcioner Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić u osvrtu na televizijsko gostovanje premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12: 01- 2023, 16: 24… MIRKO Stanić: Najveći skandal to što “prevarant” poput DRITANA Abazovića, odlučuje o bilo čemu u Crnoj Gori… (foto)

Najveći skandal za crnogorsku političku scenu je što je prevarant poput Abazovića ikad dospio u situaciju da odlučuje o bilo čemu u našoj zemlji, ocijenio je funkcioner Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić u osvrtu na televizijsko gostovanje premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Stanić je uporedio izjave Abazovića a povodom prisustva ministara Kovača i Damjanovića proslavi neustavnog obilježavanja “Dana RS”.

“Juče “pravo na stav”, danas “skandal Kovača i Damjanovića koji su uzeli 200 eura iz džepa građana”…. Najveći skandal za crnogorsku političku scenu je što je prevarant poput Abazovića ikad dospio u situaciju da odlučuje o bilo čemu u našoj zemlji”, objavio je Stanić na Twitter- u…

Čitaj još:   EKSPLOZIJE U Amsterdamu i Kerkradeu u Holandiji... (foto)

izvor Gradski.me

MIRKO STANIĆ: Ministarka BRATIĆ ne govori istinu, da ne kažem što teže… (foto)

Ministarka BRATIĆ tvrdi da su muslimani i katolici vjernici SPC... Read more

ZAPAD DRVLJEM I KAMENJEM NA Zorana MILANOVIĆA: Mediji razglabaju, porede ga sa Orbanom i Dodikom! “Zauzeo je stav protiv EU”… (foto, video)

ZAPAD DRVLJEM I KAMENJEM NA Zorana MILANOVIĆA. Njegova izjava o Read more

Čitaj još:   EVO Kako je Zoran Kesić poznati beogradski voditelj preko noći postao državni neprijatelj Crne Gore... (foto i video)
Dnevni horoskop za 31. januar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more