IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MUHIDIN, OTAC ALMIRA Raščića, koji je svirepo napadnut u GORAŽDU: OPERACIJA DUGO TRAJALA, IMA OŠTEĆENJE MOZGA- Molimo se da preživi… (foto)

Pokušaj ubistva bivšeg nogometaša Almira Raščića koji se dogodio sinoć oko 22 sata i bitka za život koju u ovom trenutku vodi ovaj mladi čovjek potresla je stanovnike Goražda.Kako saznajemo, nakon teške operacije koja je obavljena noćas u Sarajevu, on je i dalje u kritičnom stanju.

“Sve je u Božjim rukama. Zašto se ovo dogodilo, ne možemo ni pretpostaviti. On je pošao po ženu i mlađeg sina koji su bili kod punice, a starijeg je ostavio u stanu.

Na putu do auta je napadnut, između zgrada u prolazu. Pucano mu je u glavu. Ni sa kim nije bio u zavadi. Šta da vam kažem, Samo se molimo da preživi”, izjavio je Muhidin Raščić, otac Almira Raščića.

On je još uvijek u nevjerici zbog onog što se desilo njegovom sinu.

Ističe kako se još uvijek ne znaju niti počinioci, niti motiv.

  • Policija i tužilaštvo rade svoje. Voljeli su ga svi. Komšiluk, omladina, nije nam jasno ko bi to mogao uraditi. Nemamo niti dugova, nit smo imali ikakve prijetnje, ništa … U vještačkoj je komi, upucan je u glavu– govori Muhidin.
Čitaj još:   NOVA PREDSTAVA- CRNA KOMEDIJA U SARAJEVU: Schmidt se žali na "neizdrživ" pritisak Hrvatske, slijedi li novi pokušaj nametanja Izbornog zakona? (foto, video)

Navodi kako je Almir sinoć imao kompleksnu operaciju koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Njegov brat Admir rekao nam je da je operacija trajala tri sata i da je u teškom stanju. Također je istakao da Almir nije prethodno pretučen već da mu je pucano u glavu iz vatrenog oružja.

Tužilaštvo je napad okarakterisalo kao pokušaj ubistva, a istraga je u toku, kao i potraga za napadačima.

izvor: klix.ba, hajat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more