IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zbog MIRKA Kovačevića “KUKAJU” svi dobronamjerni građani Crne Gore…

Ponašanje dotične osobe u svojstvu predsjednika Opštine Nikšić koji u euforičnom kafanskom zanosu poziva na istrebljenje svojih sugrađana, i po intonaciji a tek po sadržaju je za šok i nevjericu, saopštio je član Predsjedništva SD- a Onur Babaić.

Osim što ovakav eksces zavređuje, ističe Babić, energičnu osudu svih društvenih činilaca, u svakoj normalnoj zemlji, gorepomenuti bi morao biti pozvan na odgovornost i snositi ako ne političke a onda ono pravne posljedice.

“Međutim, budući da Crna Gora u zadnje vrijeme pokazuje ozbiljne simptome abnormalnosti u svim segmentima i ovaj događaj će proći čak i bez javnog ukora, kao novouspostavljene sankcije za javne prestupe…

Koliko god se trudili da doprinosimo prijeko potrebnom pomirenju, vrlo često se pojave individualci koji jednim svojim bestidnim gestom uruše sav trud i povrate čitavo društvo na početnu poziciju.

Čitaj još:   SARAJEVO: ŽELJKO Komšić u nedjelju se nada pobjedi MILA Đukanovića... (foto)

Zbog depresivne činjenice da je ovakvom pojedincu pripalo pravo da bude na poziciji odlučivanja, uvjereni smo da “kukaju” svi dobronamjerni građani Crne Gore”, naveo je Babaić.

izvor: kodex.me

VUČIĆ i DAČIĆ: Dobar sluga i loš gospodar… (foto, video)

Utisak koji trenutno lider Aleksandar Vučić ostavlja u odnosu prema Read more

Čuvari prava i USTAVA po volji političkih blokova u CRNOJ GORI… (foto, video)

Nakon što su političke partije postigle visok stepen saglasnosti oko Read more