IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kako je najbogatija Srpkinja ostala bez ZADNJEG “cvonjka i groša”: Rugala se bijedi i sirotinji, a onda joj je život uzvratio udarac… (foto, video)

Važila je za jednu od najbogatijih žena u Srbiji, bila je ćerka pokojnog biznismena i nekadašnjeg finansijera fudbalskih klubova „Banat“ i „Budućnost“…

ŽENEVA- ZRENJANIN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 16: 01- 2023, 00: 24… Kako je najbogatija Srpkinja ostala bez ZADNJEG “cvonjka i groša”: Rugala se bijedi i sirotinji, a onda joj je život uzvratio udarac… (foto, video)

Vukica Vučurević važila je za jednu od najbogatijih žena u Srbiji.

Vukica Vučurević je ćerka pokojnog Mirka Vučurevića, biznismena i nekadašnjeg finansijera fudbalskih klubova „Banat“ i „Budućnost“.

Od svog oca Vukica je nasledila fudbalski klub „Banat“ iz Zrenjanina, ali i fabriku satova „Nivada“ iz Švajcarske, te se tako našla na listi najbogatijih Srpkinja.

Vukica je naročito privukla pažnju domaće javnosti kada je za jednu hrvatsku televiziju otvorila vrata svog doma, te je pokazala u kakvom luksuzu živi.

Tom prilikom Vučurević je otkrila da je njenu vilu na Dedinju projektovao svetski popularni arhitekta, koji je ispunio njenu želju da prostor bude glamurozno opremljen i prepun raskošnih detalja.

Međutim, ono što je kasnije zaintrigiralo javnost, velelepna vila u kojoj je živela Vukica našla se na oglasima za iznajmljivanje prostora po cijeni od 1.000 evra po danu. Ali, broj vlasnika i njegovgo ime bilo je promenjeno, kao i unutrašnjost zdanja na Dedinju

Čitaj još:   NENAD Čanak: NA CRNOGORSKOM SE SLOBODA KAŽE- BELVEDER... (foto)

Tada je počelo da se spekuliše da je Vučurević ostala bez svog luksuznog doma, a onda i da se njeno finansijsko stanje značajno promenilo.

Prethodno, dama koju su zbog lepote mnogi nazvali srpskom Šeron Stoun, rado se hvalila svojim bogatstvom.

Svojim izjavama Vukica je privlačila ogromnu pažnju.

Svojevremeno ona je izjavila da ne ide u kupovinu bez 30.000 evra i da toliko košta samo jedna njena bunda. Kako je ispričala, od oca je za 18. rođendan dobila gliser. Govorila je kako rado posećuje luksuzne destinacije jer voli da putuje, a prati i sve važne modne događaje.

„Ne volim da kuvam i imala sam sreću što nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuvaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam volela da kuvam. Neke žene su prinuđene i ja to razumem, ali ja ne“, rekla je jednom prilikom Vukica, kako piše „Stil“.

BONUS VIDEO: Luksuz samo u svoja 4 zida: Luksuzna kuća Vukice Vučurović

Čitaj još:   Remzija uvijek vjeran BIHORU rodnom kraju... (foto)

izvor Nova.rs

VUČIĆ i DAČIĆ: Dobar sluga i loš gospodar… (foto, video)

Utisak koji trenutno lider Aleksandar Vučić ostavlja u odnosu prema Read more