IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NE ZABORAVITE KIŠOBRANE: Danas će padati kiša, jače nepogode u pojedinim dijelovima regiona i to… (foto)

Najniža jutarnja temperatura zvećinom između 1 i 5°C, na jugu do 8°C, najviša dnevna ph vrijednost zraka uglavnom između 5 i 10°C, a na jugu do 14°C…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 16: 01- 2023, 09: 24… NE ZABORAVITE KIŠOBRANE: Danas će padati kiša, jače nepogode u pojedinim dijelovima regiona i to… (foto)

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5 stepeni C…

U Bosni i Hercegovini danas pretežno oblačno vrijeme sa kišom, na vrhovima planinama će padati snijeg. Jače padavine su na području Hercegovine, Krajine i jugozapadne Bosne. 

Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C.

U Sarajevu pretežno oblačno. Sredinom dana se očekuje kiša. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 1°C, a najviša dnevna oko 9°C.

Prognoza za ponedjeljak, utorak i srijede - Avaz

Prognoza za ponedjeljak, utorak i srijede. FHMZ

Za sutra se najavljuje oblačno vrijeme sa kišom, na vrhovima planina će padati snijeg. Obilnije padavine na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne, lokalno je moguće i u centralnim područjima. 

Čitaj još:   GLUMAC UDARIO BALERINU: "Bila je pijana,pljunula me... "?

Vjetar umjeren i jak južnog smjera. U drugom dijelu dana povremeno se očekuju i olujni udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C. 

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme sa kišom, na vrhovima planinama će padati snijeg. Češće padavine su na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. 

Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C, na jugu do 10°C. 

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C…

izvor iBalkan.net

Dnevni horoskop za 28. januar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

ĆIRO Blažević: Borim se iako znam da nemam šanse… (foto, video)

Legendarni trener Ćiro Blažević bori se sa opakom bolešću, ali Read more