IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Njemačka policija ubila Hrvata: Išao prema njima s nožem, govorio da je Isus… (foto, video)

U njemačkom gradiću Mosbachu u saveznoj pokrajini Baden- Württemberg je upucan Hrvat koji se našao ispred kuće svoje bivše partnerice s nožem u ruci, uzvikujući pritom da je on Isus.

MOSBACHU: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 16: 01- 2023, 00: 24… Njemačka policija ubila Hrvata: Išao prema njima s nožem, govorio da je Isus… (foto, video)

U PETAK je u njemačkom gradu Mosbachu došlo do incidenta u kojem je policija bila prisiljena ustrijeliti rastrojenog Hrvata Roberta B., javlja Bild. Taj list javlja kako je Robert B. (46) u mentalno neubrojivom stanju naoružan nožem stigao pred kuću svoje bivše partnerice i njihove djece.

Na lice mjesta uskoro su došli policajci, koji su ga ustrijelili jer je, kako tvrde, krenuo prema njima s nožem u ruci. Susjeda Gulber D. (68), koja je poznavala Roberta i njegovu obitelj, vidjela je što se dogodilo.

“Govorio je da je Isus” 

“Taman sam se vraćala kući s posla. Sišla sam s autobusa kad sam vidjela Roberta. Imao je nož u desnoj ruci. Obje je ruke ispružio prema gore i izgovarao je biblijske stihove. Obratila sam mu se i pokušala ga smiriti, ali on me uopće nije slušao”, rekla je za Bild.

“Nije bio pri sebi. Govorio je: ‘Meni se ništa ne može dogoditi. Ja sam Isus.’ Bilo me je strah da ne učini nešto nažao bivšoj supruzi i djeci. Bio je jako ljutit na nju. Tada sam nazvala policiju”, ispričala je susjeda njemačkom listu.

Čitaj još:   NAJNESHVAĆENIJI srpski LIDER: PREDLOŽIO 3 OPCIJE ZA KOSOVO, ZBOG JEDNE JE UBIJEN... (foto, video)

Kad je policija došla, pokušala ga je zaustaviti suzavcem. No on je nastavio hodati prema policajcima držeći ruke nad glavom, pri čemu mu je u desnoj ruci bio nož.

Jedan policajac je u konačnici ispalio više metaka u Roberta. Iako su ga policajci i djelatnici Hitne pokušali oživjeti, umro je na mjestu događaja.

“Otac im je umro pred očima”

Bild navodi kako je Robert, prema tvrdnjama susjeda, patio od šizofrenije. I njegova bivša partnerica bila je mentalno bolesna. Upoznali su se na psihijatriji te su prvotno živjeli skupa, ali ne bez problema i učestalih svađa. Dobili su dvoje djece, a nakon dvije godine veze su se razdvojili.

Robert se preselio u kuću preko puta, a sud mu je dozvolio da jednom u dva tjedna vidi djecu.

“Najgore od svega je što je njegovo dvoje djece sve vidjelo. Povukli su zastore na balkonskom prozoru i gledali što se događa vani. Otac im je umro pred očima”, rekla je susjeda za Bild.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

BONUS VIDEO: Njemačka policija zaustavila Hrvata i kaznila ga s 1924 eura, on je to odlučio drugačije riješiti

Čitaj još:   AIDA Ćorović iz BEOGRADA: Aleksandar Vučić je glavni vinovnik govora mržnje... (foto, video)

izvor Index.hr

GORDANA Đurović: Stav svih ministara EU da je CRNA GORA veliko razočaranje… (foto)

Izjava ministarke vanjskih poslova Slovenije Tanje Fajon da je Crna Gora „rak Read more