IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Njemačka policija ubila Hrvata: Išao prema njima s nožem, govorio da je Isus… (foto, video)

U njemačkom gradiću Mosbachu u saveznoj pokrajini Baden- Württemberg je upucan Hrvat koji se našao ispred kuće svoje bivše partnerice s nožem u ruci, uzvikujući pritom da je on Isus.

MOSBACHU: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 16: 01- 2023, 00: 24… Njemačka policija ubila Hrvata: Išao prema njima s nožem, govorio da je Isus… (foto, video)

U PETAK je u njemačkom gradu Mosbachu došlo do incidenta u kojem je policija bila prisiljena ustrijeliti rastrojenog Hrvata Roberta B., javlja Bild. Taj list javlja kako je Robert B. (46) u mentalno neubrojivom stanju naoružan nožem stigao pred kuću svoje bivše partnerice i njihove djece.

Na lice mjesta uskoro su došli policajci, koji su ga ustrijelili jer je, kako tvrde, krenuo prema njima s nožem u ruci. Susjeda Gulber D. (68), koja je poznavala Roberta i njegovu obitelj, vidjela je što se dogodilo.

“Govorio je da je Isus” 

“Taman sam se vraćala kući s posla. Sišla sam s autobusa kad sam vidjela Roberta. Imao je nož u desnoj ruci. Obje je ruke ispružio prema gore i izgovarao je biblijske stihove. Obratila sam mu se i pokušala ga smiriti, ali on me uopće nije slušao”, rekla je za Bild.

“Nije bio pri sebi. Govorio je: ‘Meni se ništa ne može dogoditi. Ja sam Isus.’ Bilo me je strah da ne učini nešto nažao bivšoj supruzi i djeci. Bio je jako ljutit na nju. Tada sam nazvala policiju”, ispričala je susjeda njemačkom listu.

Čitaj još:   DA LI JE GRAD BERANE U CRNOJ GORI? Rasvjete u bojama trobojke!!!

Kad je policija došla, pokušala ga je zaustaviti suzavcem. No on je nastavio hodati prema policajcima držeći ruke nad glavom, pri čemu mu je u desnoj ruci bio nož.

Jedan policajac je u konačnici ispalio više metaka u Roberta. Iako su ga policajci i djelatnici Hitne pokušali oživjeti, umro je na mjestu događaja.

“Otac im je umro pred očima”

Bild navodi kako je Robert, prema tvrdnjama susjeda, patio od šizofrenije. I njegova bivša partnerica bila je mentalno bolesna. Upoznali su se na psihijatriji te su prvotno živjeli skupa, ali ne bez problema i učestalih svađa. Dobili su dvoje djece, a nakon dvije godine veze su se razdvojili.

Robert se preselio u kuću preko puta, a sud mu je dozvolio da jednom u dva tjedna vidi djecu.

“Najgore od svega je što je njegovo dvoje djece sve vidjelo. Povukli su zastore na balkonskom prozoru i gledali što se događa vani. Otac im je umro pred očima”, rekla je susjeda za Bild.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Čitaj još:   DRITAN Abazović: Podnijeću krivičnu prijavu protiv NN lica koje je MONTIRALO moj glas na audio snimku...

BONUS VIDEO: Njemačka policija zaustavila Hrvata i kaznila ga s 1924 eura, on je to odlučio drugačije riješiti

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more