IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rožajci PORUČILI četniku Kovačeviću: ”Ova generacija spava na jedno oko!”

“Pošto smo javno prozvani od strane četničkog vojvode, predsjednika opštine Nikšić, Marka Kovačevića, evo i mi da se obratimo njemu:

“Gospodine” Marko, Rožajci su kroz vjekove bili uvijek gostoprimljiv i human narod, Rožaje je čaršija koja je vazda poštovala svog komšiju pravoslavca i odgovorno tvrdimo da nikad niti jedan pravoslavac nije bio ugrožen u našem gradu zato sto nije naše vjere.

Raspitajte se malo, pošto više provodite vremena na društvenim mrežama nego kao prvi čovjek jedne opštine. Raspitajte se ko je pomogao da se izgradi crkva Ružica u Rožajama. Niko nije opravdao niti jedne sekunde incident koji se desio na našem stadionu, to dokazuje i naše saopštenje na oficijalnoj stranici.

Mi nismo zatrovani mržnjom, to nas naša vjera ne uči, mi itekako volimo svoje ali isto tako poštujemo tuđe. Ne poštujemo one koljače i ratne huškače koji su bili “heroji” ali samo nad nevinim stanovništvom, isti ti ljudi koje vi veličate i oponašate, vidjeli smo vas i ranije sa istom tom koljačkom kapom.

Čitaj još:   JADRANKA BAJRAKTAROVIĆ PONOVO NA METI SRPSKIH MEDIJA (video)

Vaše radovanje u pripitom stanju, uz “pjesmu”– “Leleču Turci kukaju bule”, iako ste predsjednik svih građana Nikšića, ma koje god vjere bili, govori o vašoj ličnosti.

I za kraj, Marko Kovačević i njemu slični neka zapamte, OVA GENERACIJA SPAVA NA JEDNO OKO!”

G04!

GAZIJE

Navijači FK Ibar, Rožaje

izvor: sandzakdanas.me

ĆIRO Blažević: Borim se iako znam da nemam šanse… (foto, video)

Legendarni trener Ćiro Blažević bori se sa opakom bolešću, ali Read more

SARAJEVO: Obilježena mubarek noć Lejletu- r-regaib- da čuvamo identitet i da bi bili poštovani, prvo moramo sačuvati svoje vrijednosti… (foto, video)

Da bismo bili poštovani moramo čuvati svoje vrijednosti, vrijednosti države Read more

Čitaj još:   CRNA GORA, DOBILA PRVI ISLAMSKI RADIO: "Fatih", pokrenula Islamska zajednica...