IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ispituje se postupanje crnogorskih graničnih policajaca prema albanskim državljanima…

Nakon što se u medijima pojavio snimak koji problematizuje postupanje crnogorske policije u odnosu na državljane Albanije, na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin– Murićani, oglasili su se iz Uprave policije i saopštili da su u toku mjere i radnje u cilji u utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ovaj slučaj.

“Službenici Sektora granične policije i Regionalnog centra granične policije Jug već su preduzeli inicijalne, a preduzimaju se i dalje službene mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i svih okolnosti vezano za postupanja policijskih službenika granične policije Crne Gore prema državljanima Republike Albanije, a na osnovu kojih će se eventualno preduzeti i druge aktivnosti u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima Crne Gore”, navodi se u saopštenju UP.

Dodaju da će ishodima preduzetih radnji javnost će biti blagovremeno informisana.

Čitaj još:   Nikola Zirojević: "Sada jasno da se pravi srpska Crna Gora"... (foto)

Povodom ovog slučaja oglasila se i Demokratska unija Albanaca (DUA), koja je osudila postupanje crnogorskih policijskih službenika.

izvor: standard.me

SKANDAL: Nenad Nešić, novi ministar sigurnosti BiH, digao tri prsta u Dnevniku FTV- a!? (foto, video)

Voditeljica Amina Demić negodovala je ovaj čin te zamolila gosta Read more

Čitaj još:   POLICIJA VRŠI UVIĐAJ: Maja Berović, se oglasila nakon što su izrešetali njen kombi, "NE ZNAM KO BI TO MOGAO DA BUDE..." (foto)