IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EMINA Čolović pita DRITANA Abazovića: Hoćemo li ubuduće nositi pasoše na kojima će umjesto pripadnosti jednoj državi pisati– ”Nož, žica, neka nova Srebrenica”

Pita zašto ćute, na ovakve provokacije, ostale partije u zemlji

Zbog Kovačevićevih, gradonačelnika Nikšića, postupaka, koji izazivaju nacionalne, vjerske i etničke polarizacije i podjele, čak i mržnju, (i takve izjave u jednom normalnom, demokratskom i civilizovanom društvu potpadaju pod krivične sankcije i smatraju se krivičnim djelom) mora se javno prozvati i premijer države, iako u tehničkom mandatu, Dritan Abazović.

Pitam te premijeru da li je Kovačević gradonačelnik svih građana Nikšića i Crnogoraca i Bošnjaka i Albanaca ili samo simpatizera, navijača Srbije i Srba, pita Emina Čolović, predsjednica Evropske platforme Crne Gore u Njemačkoj.

“Pitam te, odlazeći premijeru, ima li zakona u zemlji u kojoj obnašaš tu funkciju, i zašto ne primjenjuješ taj zakon. Kuda ide to Crna Gora? I hoćemo li ubuduće nositi pasoše na kojima će umjesto pripadnosti jednoj državi pisati – Nož, žica, neka nova Srebrenica”, navodi Čolović.

Pita zašto ćute, na ovakve provokacije, ostale partije u zemlji.

Čitaj još:   PODGORICA: DPS došao na sjednicu Skupštine da glasa o REZOLUCIJI O SREBRENICI

“Slažu li se i one sa postupkom gradonačelnika Kovačevića? Je li ovo Dritane ta nova Crna Gora, multinacionalna, multivjerska, multikonfesiona ili je to Crna Gora onih divljih navijača Srbije i Draže Mihailovića? Pozdravljam te dragi Dritane sa onim 13to julskim – Smrt fašizmu”, poručuje Čolović.

izvor: aktuelno.me

ĆIRO Blažević: Borim se iako znam da nemam šanse… (foto, video)

Legendarni trener Ćiro Blažević bori se sa opakom bolešću, ali Read more

SARAJEVO: Obilježena mubarek noć Lejletu- r-regaib- da čuvamo identitet i da bi bili poštovani, prvo moramo sačuvati svoje vrijednosti… (foto, video)

Da bismo bili poštovani moramo čuvati svoje vrijednosti, vrijednosti države Read more

Čitaj još:   SKANDAL BEZ PRESJEDANA: Predsjednik Udruženja novinara, uputio poruku "Medenica je trebala da se ubije"... (foto, video)