IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Na “TV Dnevnik Nova S” JELENA Obućina: „Pod kišobranom su njegovi sa televizija, zaštićeni od svih nepogoda– od prirodnih do pravnih, jedino Marić povremeno, folklora radi, pokisne“…. (foto, video)

Predsjednik ne laže, tvrdi Šešelj, takođe prisutan na snimku. Laže, laže, tvrde u Sarajevu, jer veliki je remen na kišobranu…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti vijesti, srijeda, 18: 01- 2023, 00: 24… Na “TV Dnevnik Nova S” JELENA Obućina: „Pod kišobranom su njegovi sa televizija, zaštićeni od svih nepogoda– od prirodnih do pravnih, jedino Marić povremeno, folklora radi, pokisne“…. (foto, video)

“Ničeg nije bilo u dvosatnom nastupu predsednika uoči “Zadruge” na Pinku, ni jedne jedine vesti. A od “Parova” na Hepiju ostao je samo par, nit’ publike , nit’ onesvešćivanja. Samo jedan profesor sa tablama puteva i uspeha preslišavao je Marića. Rekao mu- nisi bio dobar, sad moraš da nosiš krst jer javne ličnosti moraju da budu hrabre”, rekla je na početku Dnevnika na TV Nova S Jelena Obućina.

„Od važnosti za građane bile su samo tvrdnje da je danas opasno biti Srbin i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori i razume se Bosni i Hercegovini.

Čitaj još:   CRNOGORCI oštro o gostima iz Srbije– ''PAŠTETA TURISTI, SVE IM JE SKUPO'' (foto + video)

Niko neće mir, kazao je predsednik i tek tu se omakla vestica – iz rata. Kada je bila opsada Sarajeva, on nije nosio pušku nego kišobran.

Predsednik ne laže, tvrdi Šešelj, takođe prisutan na snimku. Laže, laže, tvrde u Sarajevu, jer veliki je remen na kišobranu.

Ali budimo pošteni. Vučić danas nosi kišobran, puška mu ne treba jer ratom straše njegovi sa televizija, a pod kišobranom su isti ti – zaštićeni od svih nepogoda, od prirodnih do pravnih. Jedino Marić povremeno, folklora radi, pokisne. Mi ostali, standardno. Počeo je Dnevnik“, rekla je na kraju uvoda Jelena Obućina…

B0NUS VIDEO: DNEVNIK- CELA EMISIJA- 16.01.2023.

izvor Nova.rs

VUČIĆ i DAČIĆ: Dobar sluga i loš gospodar… (foto, video)

Utisak koji trenutno lider Aleksandar Vučić ostavlja u odnosu prema Read more

Dnevni horoskop za 9. februar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more