IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Knežević “PIPUN” dobitnik Svetosavske povelje… (foto)

Opštine Pećkog upravnog okruga u sistemu Srbije: Peć, Klina, Istok, Đakovica i Dečani, donijele su odluku da ovogodišnju Svetosavsku povelju za ukupnu djelatnost na polju borbe za istinu o Kosovu i Metohiji dodijele predsjedniku Demokratske narodne partije Milanu Kneževiću i novinarki “Novosti” Dragani Zečević, saopšteno je iz Demokratske narodne partije...

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 19: 01- 2023, 13: 24… MILAN Knežević “PIPUN” dobitnik Svetosavske povelje… (foto)

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević dobitnik je Svetosavske povelje za ukupnu djelatnost na polju “borbe za istinu o Kosovu”.

Iz partije napominju da će to priznanje, koje se tradicionalno dodjeljuje uoči Savindana, biti uručeno Kneževiću 26. januara ove godine u Mitrovici.

“Ovom prilikom Milan Knežević će održati i svoje književno veče u znak neizmjerne zahvalnosti i ljubavi prema srpskom narodu na Kosovu”, zaključuju.

Čitaj još:   PLJEVLJA: MILAN Lekić, razriješen dužnosti direktora Rudnika uglja Pljevlja, za vršioca dužnosti direktora imenovan Alen Štulić... (foto)

-Ovo visoko priznanje, koje se tradicionalno dodjeljuje uoči Savindana, biće uručeno Kneževiću 26. januara ove godine u Kosovskoj Mitrovici. Ovom prilikom Milan Knežević će održati i svoje književno veče u znak neizmjerne zahvalnosti i ljubavi prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji– navode iz DNP.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more