IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Vučić u “magarećoj klupi”: O, tužnoj slici” predsjednika Srbije, sjedio “izolovan” i sam u Davosu… (foto, video)

Aleksandar Vučić na panelu o Zapadnom Balkanu, održanom u okviru Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu sjedeo je izdvojeno od svih lidera i sam…

DAVOS: Svijet, Ekonomija, vijesti, petak, 20: 01- 2023, 00: 24… ALEKSANDAR Vučić u “magarećoj klupi”: O, tužnoj slici” predsjednika Srbije, sjedio “izolovan” i sam u Davosu… (foto, video)

Na panelu su bili prisutni lideri sa Zapadnog Balkana, uključujući i premijera Kosova Aljbina Kurtija.

Za sada je nepoznato kako je došlo do ovakvog rasporeda sedenja, da li je predsednik Srbije sam hteo da bude izdvojen, ili je ostao bez stolice u redu gde su i svi drugi.

O Vučićevom sedenju pisali su i regionalni mediji…

Klix.ba piše o “tužnoj slici” predsednika Srbije: “Sam u drugom redu: “Tužna slika” Vučića sa sastanka o Zapadnom Balkanu”.

“Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na panelu o Zapadnom Balkanu, održanom u okviru Vijeća ekonomskog foruma u Davosu sedio je izdvojeno od svih lidera i sam”, piše sarajevski portal Klix.ba.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 6. mart 2021. godine

“Izolovan” od drugih lidera: Vučić sjedio sam u drugom redu na sastanku o Zapadnom Balkanu, naslov je sarajevskog Oslobođenja.

U tekstu navode i da nije jasno da li je želeo da sedi sam ili ne.

“Vučić u Davosu u ‘magarećoj klupi‘: Pogledajte kakvu fotografiju je objavio makedonski predsednik”, piše Jutarnji list o neobičnom događaju u Davosu.

“Predsednik Srbije sedio je iza svih njih, gledajući im u leđa”, piše hrvatski Jutarnji list.

I hrvatski Index objavio je fotografiju Vučića kako sedi sam i to u tekstu s nalsovom “Ovo je Vučić na sastanku u Davosu, sedi sam”.

Панел: Дипломатски дијалог за Западен Балкан, Давос 2023

izvor Danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more