IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Herceg Novi: PETI DAN POTRAGE ZA DJEČAKOM, TALAS GA POVUKAO U MORE, UKLJUČENI I SKUTERI… (foto)

Uprkos i dalje lošim vremenskim uslovima, i danas je nastavljena potraga za nestalim 13- godišnjim dječakom N.V. iz Herceg Novog.

Pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić kazao je da su se pogoršali vremenski uslovi, te da će potraga biti nastavljena sjutra.

Akvatorijum ispred grada sa mora pretražuju dva skutera Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Crne Gore, prenijele su Vijesti.

Ranije je za RTHN pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić, da će ekipe danas tražiti dječaka i u priobalju i u akvatorijumu hercegnovskog zaliva.

– Zbog nepovoljnih vremenskih prilika juče se moglo tragati samo sa kopna, koje će biti nastavljeno i danas. Ronioci su spremni, a i mi ćemo makar sa određenim dijelom plovila pretražiti more, koje se smirilo, što nam ide u prilog. Na putu smo ka Herceg Novom, potraga plovilima počinje u devet sati, kazao je Lukšić.

Lukšić je podjestio da je organizovana sveobuhvatna potraga u skladu sa nacionalnim Planom i Programom traganja na moru, u koju su uključene sve institucije, od državnih službi do privatnih kompanija, koje koordinisano, i na moru i na kopnu, pokušavaju pronaći nestalog dječaka.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: VIŠE DETALJA O POKUŠAJU SAMOUBISTVA/DJEVOJKU SPASAO MIGRANT!

Podsjećamo, dječaka starog 13 godina talasi su povukli u more u utorak uveče, sa šetališta u Herceg Novom.

izvor: hajat.ba

Noćni vukovi: Putinovi ”ANĐELI” pružaju korijenje u regionu… (foto)

Pod krinkom kulturnog, humanitarnog ili nekog drugog rada umotanog u Read more

TRAGEDIJA U TRAVNIKU: Ubio se otac sedmero djece…

Denis Zahirović, 45- godišnjak iz travničkog naselja Donje Krčevine, pronađen Read more

ŠOU PROGRAM: Srpski navijači privedeni u Melburnu zbog Putina… (foto, video) 

Novak Đoković je prošao u polufinale Australijan opena, u Melburnu Read more