IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOŽD IZ LAKTAŠA Čestitao kinesku Novu godinu i Aleksandaru Vučiću… (foto)

Kineska Nova godina počinje danas i trajat će do 10. februara 2024. godine, a biće u znaku Zeca, koji je četvrti znak kineskog zodijaka.

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijeti, nedelja, 22: 01- 2023, 09: 24… VOŽD IZ LAKTAŠA Čestitao kinesku Novu godinu i Aleksandaru Vučiću… (foto)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je na svom Twitter profilu kinesku Novu godinu.

„Našim kineskim prijateljima od srca čestitam Godinu zeca, sa željom da je dočekaju u veselju i dobrom zdravlju“, napisao je Vučić na Twitteru

Predsjednik Srbije im je poželio da u krugu porodice i prazničnom raspoloženju, započnu da ostvaruju i najsmjelije snove.

Podsjetimo, i predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik nešto ranije čestitao je kinesku Novu godinu sa željom da nastave svoj ekonomski i tehnološki napredak, kao i da se i dalje snažno zalažu za univerzalnu bezbjednost i prosperitet u svijetu.

Čitaj još:   "TRI PUT URA"ZA BEOGRAD: Uz pomoć koga su Dritan Abazović i Zdravko Krivokapić došli na vlast u Crnoj Gori? (foto i video)

Dodik je zahvalio Kini za principijelan stav poštovanja međunarodnog prava, naročito u Vijeću sigurnosti UN- a, kao i za stalni napredak bilateralne saradnje i investiranje u značajne infrastrukturne projekte u BiH.

“U uvjerenju da će naše prijateljstvo i partnerstvo biti još snažnije u godinama koje dolaze, primite izraze mog dubokog poštovanja”, navodi se u čestitki Milorada Dodika.

izvor (SB)

ALEKSANDRA Vuković: Politički trabant Dritan Abazović pokazao svoju intelektualnu ograničenost… (foto, video)

Policijski skandal u slučaju poslanice DPS- a Nele Savković Vukčević pokazao je, Read more

Dnevni horoskop za 31. januar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more