IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVA otkrića u Turskoj: Policija iskopala tri ženska tijela u dvorištu vile Željka Bojanića… (video)

Turska policija navodno je u kući Kotoranina Željka Bojanića, tokom pretrage za tijelom škaljarca Rista Mijanovića, pronašla tijela tri žene koje su služile kao prodavci droge, pišu turski mediji a prenosi Nova.rs.

Kako navode turski mediji, u mjestu Sarijer u Istanbulu u bašti kuće koju su pripadnici tuske policije navodno prekopala tri dana u potrazi za tijelom Riste Mijanovića, policija je pronašla tijela tri žene za koje se sumnja da su prodavale drogu.

Na društvenim mrežama osvanuo je i video na kojem se vidi kako policija okopava dvorište.

Za sada nije poznat identitet žena, a Bojaniću su lisice na ruke stavljene u Istanbulu zbog sumnje da je ubio škaljarca Ristu Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: Peroviću ne laži, četnici su fašističko zlo! (foto, video)

Policija je tada objasnila da je utvrđeno da je Bojanić, za kog pišu da je član organizovane kriminalne organizacije, došao u Tursku sa lažnim pasošem Sjeverne Makedonije izdatim na ime Jordan Andelev Belčev i da je boravio u njihovoj pokrajini.

„Narko- bos pod niknejmom „Boris“ uhvaćen je u Istanbulu pod sumnjom da je ubio srpskog državljanina Ristu Mijonovića. Policijske ekipe, koje su pretresle njegovo prebivalište, počele su sa radom zbog sumnje da je tijelo možda zakopano u bašti kuće.

U ovu kuću u Sarijeru, gdje je bio vođa bande, došle su policijske ekipe. Tokom istraživanja koje su trajale tokom dana nije pronađen nikakav trag žrtve. Međutim, sa prvim svjetlom jutra, istraživanja su se nastavila.

Utvrđeno je da je narko- bos u Tursku ušao sa lažnim pasošem pod imenom „Andelju Belču Džordan“. Željko Bojanić, za kojom se tragalo sa privele su ekipe istanbulske policije za borbu protiv organizovanog kriminala zbog sumnje da je izvršio ubistvo u ovoj kući“, naveli su turski mediji.

izvor: standard.me

Čitaj još:   HERCEG NOVI: Nakon osam dana traganja, ronioci pronašli tijelo dječaka kod Rta Oštro...