IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ ŠOKIRAO SVE REDOM: Služi se starim lukavstvom- „Ako se to dogodi, biće to kraj…“ (foto, video)

Aleksandar Vučić na vanrednom sastanku u centrali stranke rekao da je spreman da se povuče sa mjesta predsjednika SNS- a…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 24: 01- 2023, 10: 24… VUČIĆ ŠOKIRAO SVE REDOM: Služi se starim lukavstvom- „Ako se to dogodi, biće to kraj…“ (foto, video)

Predsjednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednom sastanku u centrali stranke rekao da je spreman da se povuče sa mjesta predsjednika SNS-a.

„Ukoliko predsjednik Vučić ostane pri svome da podnosi ostavku, mislim da je to kraj SNS-a, kraj karijere koje je SNS imala na političkoj sceni Srbije, a mislim da nakon toga slijedi najgori mogući scenario za Srbiju koji ne smijem ni da zamislim“, rekao je Glišić za televiziju „Pink“ poslije sastanka posvećenog rješenju situacije na Kosovu.

Čitaj još:   Za 24 sata prikupljen novac da se plati kazna Sarajlijama, koji su uništili ploču zločincu Mladiću... (foto, video)

Vučić je, kako navodi Pink, partijski vrh upoznao sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.

„Pojedini funkcioneri pokušali su, kako saznajemo, da pametuju i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD-om“, objavio je na svom portalu režimski Pink TV.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Pink navodi kako je Vučić „sve to strpljivo slušao, a onda poručio da će se on povući, ako neko misli da može i umije bolje“.

Rekao je da će – „ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski unište zemlju, on vođenje prepustiti pamentijima od sebe“.

BONUS VIDEO: VUČIĆU, MI NISMO PEDERI!

IZVOR (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more