IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Željko OBRADOVIĆ ovo nikada nije doživio: PODGORICA- Neverovatan gaf na konferenciji trenera Partizana! (foto, video)

PODGORICA- Po završetku meča u “Morači” desila se neobična situacija…

PODGORICA: Regija, Sport, vijesti, ponedeljak, 24: 01- 2023, 00: 24… Željko OBRADOVIĆ ovo nikada nije doživio: PODGORICA- Neverovatan gaf na konferenciji trenera Partizana! (foto, video)

Partizan je ove nedelje kao gost savladao ekipu Studentskog centra u Podgorici sa 100:81 u meču 16. kola ABA lige, a s obzirom na to da crno-bele u petak očekuje evroligaški dvoboj sa Crvenom zvezdom, nestrpljivo se očekivala i konferencija za novinare trenera crno-belih Željka Obradovića.

Ali, kada je najtrofejniji evropski trener seo pred mikrofon, predstavnik domaćina koji je vodio ovu pres konferenciju najavio je – Duška Obradovića!

– Je l’ možemo sad da se predstavimo ko smo i šta smo?

Međutim, ponovo je najavljen kao Duško Obradović, pa se trener crno-belih uz osmeh složio sa konstatacijom nekog od prisutnih da je ovo možda skrivena kamera.

Čitaj još:   DŽO BAJDEN OKLIZAO SE PONOVO NA STEPENICAMA: Američki predsjednik na "staklenim nogama" (foto i video)

Ali, predstavnik domaćina je shvatio da je napravio lapsus, nije mu zamerio trener Partizana i konferencija je mogla da počne.

Željko Obradović je na konferenciji imao mali šou nakon što je najavljen kao- Duško Obradović.

“Malo i da se nasmejemo”, rekao je popularni Žoc, kome je portparol Studentskog centra očigledno pomešao ime. Da li zbog Duška Vujoševića, savetnika u Studentskom centru ili Duška Ivanovića, trenera Crvena zvezde, ostaje nejasno.

A po završetku meča u “Morači” desila se neobična situacija.

Željko Obradović je na konferenciji imao mali šou nakon što je najavljen kao- Duško Obradović.

BONUS VIDEO: Željko Obradović, i Bjelica!

Kurir sport