IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zoran ROGANOVIĆ ODLUČIO: Nijesam više selektor Crne Gore!- Riječ je važnija od svega… (foto)

“Nisam uspio, uvjeravao sam da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. A kod mene je riječ važnija od svega. Želim sreću reprezentaciji”, rekao je ZORAN Roganović…

KRAKOV: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 24: 01- 2023, 00: 24… Zoran ROGANOVIĆ ODLUČIO: Nijesam više selektor Crne Gore!- Riječ je važnija od svega… (foto)

Roganoviću je završetkom SP istekao ugovor sa Rukometnim savezom Crne Gore.

“Nisam uspio, uvjeravao sam da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. A kod mene je riječ važnija od svega. Želim sreću reprezentaciji”, rekao je Roganović.

“Obavijestio sam ekipu i predsjednika Saveza, nije im bilo svejedno. Najvažnije je što ostavljam ekipu u fenomenalnom stanju. Imamo jako dobar tim, maltene se plasirao na naredno EP, ovo su fenomenalni igrači i ljudi koji će pomoći mom nasljedniku. Predsjednik Saveza Petar Kapisoda će napraviti pravi izbor i naći čovjeka koji će oboriti naše rekorde”, istakao je Roganović i zaključio:

Čitaj još:   OŠTRA REAKCIJA DRAGINJE VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ: "Dritan i većina da plate štetu od 300.000, to mu dođe dva šlepera cigara"

Roganović ističe da je u pripremi za veliko takmičenje napravio nekoliko grešaka i ne bježi od toga…

“Brzom analizom uvidio sam da smo početak priprema u Kataru nespremno uradili. Ekipa se nije okupila na vrijeme. Nijesam uspio u onome što sam obećao, gdje sam uvjerovao četiri godine da ćemo igrati Olimpijske igre na kraju ciklusa. Ljudski i časno, nijesam uspio. Riječ mi je važnija od svega”.

“Pa se možda jednog dana vratim, kada budem bolji i pametniji. Da ne napravim iste greške s pripremama”.

izvor CdM.me