IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. januar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan dobar dan za početak posla, Bik ima novu ljubav sa Djevicom ili Jarcem, Blizanci pozitivno misle, Rak dobar kolga, Lav ima kontrolu, Škorpija ima dobar dan za novac, Strijelac ima dobar dan, Vodoliji nedostaje kreativnost, Ribe rade naporno. Ovo je dnevni horoskop za 25. 01. 2023. godine.

OVAN
POSAO: Nema razloga da vjerujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, pretjerana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.
LJUBAV: U pokušaju da pravilno riješite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

BIK
POSAO: Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja dobitnu kombinaciju, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV: Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

BLIZANCI
POSAO: Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmjerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za pretjeranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV: Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

RAK
POSAO: Predlažete nova praktična rješenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcjenjujete nečiju informisanost ili umjesnost da ostvari svoje namjere.
LJUBAV: Djelujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procjenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE: Nijeste u kondiciji.

LAV
POSAO: Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štedjeti svoju kreativnu energiju ili vrijeme. Poslovno-finansijski uspjeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.
LJUBAV: Djelujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Čitaj još:   ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ: Ministarka Vesna Bratić ima zdravstvene probleme, mora na operaciju, otišla za Istanbul... (foto i video)

DJEVICA
POSAO: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg suparnika. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijatnosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA
POSAO: Iako osjećate uznemirenost ostvarujete dobar odnos sa roditeljima, partnerom, prijateljima. Oni su vam neophodni kao lijek za prevazilaženje stanja u kom se nalazite i zato im dajte maksimum svog vremena.
LJUBAV: Pojačane podsvjesne fenomene pokušajte da protumačite na ispravan način.
ZDRAVLJE: Izražena napetost.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne vjerujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procjenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima.
LJUBAV: Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

STRIJELAC
POSAO: Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.
LJUBAV: Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamjenu ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osjećati uz osobu koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubjeđuju u suprotna rješenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namjere.
LJUBAV: Važno je da djelujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svijest o ličnoj dominaciji.
ZDRAVLJE: Previše ste napeti.

Čitaj još:   VIC DANA: Policija napravi raciju i pohapse sve prostitutke u gradu... (foto)

VODOLIJA
POSAO: Ponekad vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili pretjerana energičnost u postupcima, djeluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili riječi kritike. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika.
LJUBAV: Partner nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

RIBE
POSAO: Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspjeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom djeluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.
LJUBAV: Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vrijedan rizika.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more