IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U NJEMAČKOJ uhapšena Mirnesa Bešlić: MIKI osumnjičena za krađu milion eura- PROMIJENILA BOJU KOSE PA ODUSTALA OD BIJEGA… (foto)

Uhapšena je najtraženija žena u Njemačkoj Mirnesa S. osumnjičena za pljačku milion eura iz transportnog centra u kome je radila.

Kako prenose njemački mediji ona je preko svog advokata poručila da će se predati u 19:45 na Aerodromu u Štutgartu.

Traje istraga u vezi s tim gdje se nalazi novac. Jutros se pojavila se pred sudijom za prekršaje pišu mediji u Njemačkoj.

Ona je promIjenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhapšena kao brineta.

Njemačka policija od oktobra je tragala za Mirnesom, koja je u javnosti postala poznata kao Miki. Ona je tada iz firme za transport u kojoj je radila ukrala milion eura i nestala u nepoznatnom pravcu.

Policija je saopštila detalje njene pljačke, i čak ponudila nagradu u iznosu od 37.000 eura za informacije o njoj. Ubrzo je fatalna Miki postala senzacija kako njemačkih, tako i balkanskih medija.

Čitaj još:   OGLASILI SE RODITELJI FATALNE PLAVUŠE: Odrekli se ćerke zbog krađe, a evo šta policija zna o UKRADENIH MILION EURA...

Utrkivali su se ko će otkriti više detalja o ženi koju traži cijela Njemačka, pa se tako saznalo i da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je ranije radila kao konobarica.

izvor: hajat.ba