IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U NJEMAČKOJ uhapšena Mirnesa Bešlić: MIKI osumnjičena za krađu milion eura- PROMIJENILA BOJU KOSE PA ODUSTALA OD BIJEGA… (foto)

Uhapšena je najtraženija žena u Njemačkoj Mirnesa S. osumnjičena za pljačku milion eura iz transportnog centra u kome je radila.

Kako prenose njemački mediji ona je preko svog advokata poručila da će se predati u 19:45 na Aerodromu u Štutgartu.

Traje istraga u vezi s tim gdje se nalazi novac. Jutros se pojavila se pred sudijom za prekršaje pišu mediji u Njemačkoj.

Ona je promIjenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhapšena kao brineta.

Njemačka policija od oktobra je tragala za Mirnesom, koja je u javnosti postala poznata kao Miki. Ona je tada iz firme za transport u kojoj je radila ukrala milion eura i nestala u nepoznatnom pravcu.

Policija je saopštila detalje njene pljačke, i čak ponudila nagradu u iznosu od 37.000 eura za informacije o njoj. Ubrzo je fatalna Miki postala senzacija kako njemačkih, tako i balkanskih medija.

Čitaj još:   OGLASILI SE RODITELJI FATALNE PLAVUŠE: Odrekli se ćerke zbog krađe, a evo šta policija zna o UKRADENIH MILION EURA...

Utrkivali su se ko će otkriti više detalja o ženi koju traži cijela Njemačka, pa se tako saznalo i da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je ranije radila kao konobarica.

izvor: hajat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more