IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„NOVAK Đoković bi trebalo da bude deportovan ponovo“: Svijet se trese o šok izjavi australijskog voditelja… (foto, video)

SVE Ovo se ponovo neće dopasti srpskoj javnosti…

SIDNEJ: Svijet, Sport, vijesti, srijeda, 25: 01- 2023, 00: 54… „NOVAK Đoković bi trebalo da bude deportovan ponovo“: Svijet se trese o šok izjavi australijskog voditelja… (foto, video)

Australijski radijski voditelj Nil Mičel koji radi za radio stanicu „3AW“ govorio je protiv najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Nije mu se svidelo ponašanje prvog favorita za osvajanje ovogodišnjeg Austalijan opena, nakon što je eliminisao miljenika tamošnje publike Aleksa de Minora. Rekao je da se nada da Đoković neće osvojiti prvi grend slem u sezoni.

„Ne pratim mnogo tenis, ali se nadam Đoković neće osvojiti Australijen open. Srbin se nije poneo sportski prema De Minoru posle meča, zbog onoga što se desilo pre godinu dana kada je bio deportovan. Jasno je da je Đoković hteo da ga obriše sa terena. I jeste na kraju, ali je bio ekstremno neprijatan posle pobede. Treba da deportuju Novaka zato što se tako poneo“, rekao je Nil Mičel u svom radijskom programu, gde se na kraju i glasno nasmejao.

Čitaj još:   CRNA GORA POD NAPADOM SA VIŠE FRONTOVA, NEMAMO LUKSUZ DA ISTRPIMO JOŠ GODINU DESTRUKCIJE

Ova izjava brzo je odjeknula svetom i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama.

Đoković i Rubljov odigraće meč četvrtfinala u sredu od 9.30 časova, a Novak se sigurno neće mnogo obazirati na ovakve komentare iz Australije.

BONUS VIDEO Novak Đoković pobedio Australijanca De Minaura

izvor Nova.rs

VUČIĆ i DAČIĆ: Dobar sluga i loš gospodar… (foto, video)

Utisak koji trenutno lider Aleksandar Vučić ostavlja u odnosu prema Read more

Čuvari prava i USTAVA po volji političkih blokova u CRNOJ GORI… (foto, video)

Nakon što su političke partije postigle visok stepen saglasnosti oko Read more