IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PAZARAC Amar Čorović će glumiti DŽEJA u filmu o njegovom životu…

Život Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočen u seriju! Kako ekskluzivno saznajemo, snimaće se dvije sezone, a za mjesec dana kreće snimanje prvih 12 epizoda koje će pratiti pjevačev život od rođenja pa sve do 1987. godine kada upoznaje Marinu Tucaković i Futu koji su ga vinuli u zvezde.

Njega će glumiti Amar Ćorović, Novopazarac koji je poznat po ulogama u filmovima i serijama kao što su „Žigosani u reketu“, „Složna braća– Next Đeneration“, „Branilac“, ali i po pozorišnim ulogama u predstavama „Osama- Kasaba u Njujorku“, „Beton mahala“, „Hotel slobodan promet“ i mnogim drugim.
Život Džeja Ramadanovskog na velikom platnu.

U seriji će biti prikazani svi detalji Džejovog života, a u prvim epizodama videćemo kako je pjevač preživljavao i šta je sve radio dok nije postao poznat.

– Bio sam početkom decembra na sastanku sa rediteljem Nemanjom Ćeranićem i scenaristom Stefanom koji su izložili kako će serijada izgleda i dopada mi se njihova ideja. Serija će se zvati ‘Nedelja’ i prvih dvanaest epizoda prate život Džeja Ramadanovskog od rođenja, pa do momenta kada upoznaje Marinu i Futu koji mu prave pjesmu ‘Zar ja da ti brišem suze’ s kojom se proslavio.

Čitaj još:   URA: DEMOKRATE postale ono što su bili RADIKALI U SRBIJI dvijehiljaditih...

Ja sam ispričao dosta anegdota sa njim, ali sve te priče biće prikazane u drugoj sezoni koja prati njegov život od 1995, pa do njegove smrti – kaže nam Rule i dodaje:

– Serija će biti realna, biće prikazan Džej onakav kakav je zaista bio, a on je zaslužio da o njemu bude snimnjena serija. Dosta toga je on nama ispričao što smo preneli reditelju i scenaristi, oni su na Dorćolu pričali sa ekipom koja je odrasla sa Džejom tako da biće to stvarno odlična serija i jedva čekam da počne snimanje.

Navijam da njega igra Amar Ćorović jer on ima isti osmjeh kao Džej. Trebalo je da ekipa obavi razgovor i da Futom, međutim, posle Laćine smrti sada je pod znakom pitanja da li će on moći da priča o detaljima – ispričao nam je Rule koji je do samog kraja bio uz pjevača.

izvor: sandzakdanas.rs

Čitaj još:   OD SRCA SREĆNA NOVA GODINA! Dragi naši čitaoci, neka vam je sa srećom! Da se družimo i u 2019!
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more