IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Raško KONJEVIĆ: Let DRITANA Abazovića u svemir je mali korak za čovječanstvo, a veliki za Crnu Goru- kazao bi Armstrong… (foto)

Nakon što je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas saopštio da Crna Gora pokreće svemisrki program oglasio je predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević...

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 26: 01- 2023, 17: 04… Raško KONJEVIĆ: Let DRITANA Abazovića u svemir je mali korak za čovječanstvo, a veliki za Crnu Goru- kazao bi Armstrong… (foto)

Najava premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da Crna Gora prvi put u istoriji pokreće svemirski program izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. O ovoj izjavi Abazovića izvijestili su gotovo svi regionalni mediji.

Predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević regaovao je na izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da Crna Gora pokreće svemirski program. 

Abazović je najavio da kreće razvoj satelita “Luča”.

Čitaj još:   BEOGRAD Fudbaleri prodavali stanove pokojnika, smislili pakleni plan!!!

“Naš satelit će se naći u orbiti kao što postoje brojni sateliti drugih država”, istakao je Abazović.

“Crna Gora pokreće svemirski program– satelit Luča će zasijati u orbiti”, najavio je Abazović.

Nakon tog uslijedile su urnebesne reakcije na Twitteru…

O najavi Abazovića  izvijestili su i Danas rs, N1, Voice of America, Beta, Klix, RTS…

Čitaj još:   Predsjednik SDP- a podsjetio: Cetinje, kao i prije 28 godina, čuva luču slobodne i građanske Crne Gore... (foto i video)

izvor iBalkan.net

Raško KONJEVIĆ: Vlada- svjetski šampioni u obmanjivanju javnosti…

Predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević komentarišući mišljenje Evropske komisije na Prijedlog zakona Read more

RAŠKO Konjević: ČUDO NEVIĐENO, ZLATNA BRONZA…

“Zlatne lavice. Čudo neviđeno. Zlatna bronza”, napisao je Konjević na Read more