IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR i Užas u Hrvatskoj: Muškarac ispao iz vozila, auto pao na njega i zapalio se… (foto)

Užasna saobraćajna nesreća dogodila se kod Našica. Vozač je ispao iz automobila, koji je zatim sletio na njega i usmrtio ga, a onda se još i zapalio…

NAŠICE: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 28: 01- 2023, 11: 24… HOROR i Užas u Hrvatskoj: Muškarac ispao iz vozila, auto pao na njega i zapalio se… (foto)

Užasna saobraćajna nesreća dogodila se u petak navečer kod Našica. Vozač je ispao iz automobila, koji je potom sletio na njega i usmrtio ga, a onda se još i zapalio.

U užasnoj prometnoj nesreći koja se dogodila kod Našica, u Ulici Matije Gupca u mjestu Lađanska, u petak oko 22 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila. Policija još utvrđuje njegov identitet.

Muškarac je poginuo kad se vozeći osobni automobil iz smjera Jelisavca u smjeru Ribnjaka nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je sletio s ceste u odvodni kanal, gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski most, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

Čitaj još:   Radnik Aerodroma, Srđan na očigled putnika, pretukao kolegu Momčila...

Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom ispao je iz automobila, koji je potom pao na njega i uslijed čega je smrtno stradao.

Nakon udara automobil se zapalio, a požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Našice.

Očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Našice, a o događaju je izvješten zamjenik Općinskog državnog odvjetnika.

izvor Dnevnik.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more