IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Pokušaji zastrašivanja protiv svih koji se suprotstavljaju anticivilizacijskom sunovratu ne mogu uroditi plodom… (foto)

”Nela Savković Vukčević je jedna od uglednijih intelektualki koja neće nijemo posmatrati urušavanje dosadašnjih demokratskih dostignuća države”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti. vijesti, ponedeljak, 30: 01- 2023, 08: 24… DANIJEL Živković: Pokušaji zastrašivanja protiv svih koji se suprotstavljaju anticivilizacijskom sunovratu ne mogu uroditi plodom… (foto)

Pokušaji zastrašivanja koji traju duže od dvije godine protiv svih koji se suprotstavljaju anticivilizacijskom sunovratu koji se dešava u Crnoj Gori ne mogu uroditi plodom, poručio je poslanik DPS- a, Danijel Živković komentarišući poziv poslanici DPS-a Neli Savković Vukčević da se javi u policiju zbog izjave o Udruženju novinara.

“Nela Savković Vukčević je jedna od uglednijih intelektualki koja neće nijemo posmatrati urušavanje dosadašnjih demokratskih dostignuća države. Podrška uvaženoj koleginici koja je uvijek nepokolebljivo branila vrijednosti savremene Crne Gore”, naveo je Živković na Tviteru.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Zbog ličnog marketinga ALEKSANDAR Vučić, glumi ulogu zastupnika Srba u regionu... (foto)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more