IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Pokušaji zastrašivanja protiv svih koji se suprotstavljaju anticivilizacijskom sunovratu ne mogu uroditi plodom… (foto)

”Nela Savković Vukčević je jedna od uglednijih intelektualki koja neće nijemo posmatrati urušavanje dosadašnjih demokratskih dostignuća države”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti. vijesti, ponedeljak, 30: 01- 2023, 08: 24… DANIJEL Živković: Pokušaji zastrašivanja protiv svih koji se suprotstavljaju anticivilizacijskom sunovratu ne mogu uroditi plodom… (foto)

Pokušaji zastrašivanja koji traju duže od dvije godine protiv svih koji se suprotstavljaju anticivilizacijskom sunovratu koji se dešava u Crnoj Gori ne mogu uroditi plodom, poručio je poslanik DPS- a, Danijel Živković komentarišući poziv poslanici DPS-a Neli Savković Vukčević da se javi u policiju zbog izjave o Udruženju novinara.

“Nela Savković Vukčević je jedna od uglednijih intelektualki koja neće nijemo posmatrati urušavanje dosadašnjih demokratskih dostignuća države. Podrška uvaženoj koleginici koja je uvijek nepokolebljivo branila vrijednosti savremene Crne Gore”, naveo je Živković na Tviteru.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Nudimo političku stabilnost koja će obezbijediti nove projekte i nova radna mjesta... (foto, video)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Zatvorene sjednice Odbora za bezbjednost CRNE GORE, iz zakonskih razloga nedostupne, pozivam sve na poštovanje zakona... (foto, video)