IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOZAČ AUDI A8 DIVLJAO PO SARAJEVU: Kaže da je “Tito”- blokirao jednu od najprometnijih ulica da bi pokazao svoje… (foto, video)

Snijeg i pahulje u Sarajevu iskoristili su trkači koji su izašli na gradske ulice kako bi pokazali šta znaju odnosno šta ne znaju…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 30: 01- 2023, 00: 24… VOZAČ AUDI A8 DIVLJAO PO SARAJEVU: Kaže da je “Tito”- blokirao jednu od najprometnijih ulica da bi pokazao svoje… (foto, video)

Jedan takav je i vozač putničkog automobila marke AUDI A8 koji za sebe kaže da je “Tito”.

On je blokirao jednu od prometnijih ulica u Sarajevu (Bosanska i Geteova) kako bi pokazao svoje znanje. Na raskrsnici ulica na Alipašinom polju driftao je da svojim vozilom. Nakon pokazivanja šta zna, video klip je objavio na društvenim mrežama.

Reakciju MUP-a Kantona Sarajevo očekujemo.

Čitaj još:   Automobil sletio sa autoputa i zapalio se, OTAC I ĆERKICA IZGORELI, DVIJE PORODICE TUGUJU... (foto i video)

Podsjećamo slična nesreća desila se prije neki dan kada su se sudarili trkači na poligunu Energoinvesta na Stupu, piše crna-hronika.

Video pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO: Driftanje Audijem A8 po Sarajevu

izvor Hayat.me

Sonja BISERKO: NE DOZVOLITE DA VAS UVUKU U ‘SRPSKI SVET’, birajte građansku CRNU GORU i Mila ĐUKANOVIĆA… (foto, video)

Poruku podrške predsjedniku Crne Gore i predsjedničkom kandidatu DPS- a Read more

Čitaj još:   DANAS JE PUNIH 16 godina kad se preselio na bolji dunjaluk Alija Izetbegović: Rad za državu stavljao i ispred vlastitog zdravlja...