IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILUTIN Cerović: Bijeli sport i crni Đokovići… (foto, video)

Stvarno neviđeno licemerstvo Đokovića nema granica i skrupula… Zapad je Đokoviće proslavio u sportu, a ne Rusija, Kremlj i KGB…

PODGORICA: Regija, Sport, vijesti, utorak, 31: 01- 2023, 09: 24… MILUTIN Cerović: Bijeli sport i crni Đokovići… (foto, video)

Piše: Milutin Cerović

Kontroverzna familija Đoković već godinama vodi medijski i verbalni rat protiv celog Zapada, a u biti protiv njihove kulture i civilizacijskih tekovina tog istog Zapada.

Ne bi to bilo čudno, da ti Đokovići nisu zgrnuli pare i grdne milione deviza baš na tom omraženom Zapadu, tu su postali planetarno poznati zahvaljujući tenisu kao takvom, kojeg nije izmislio Ivan Grozni i Putin kako je uveren stariji Đoković, nego grozni Zapad.

Stvarno neviđeno licemerstvo Đokovića nema granica i skrupula.

Zapad je Đokoviće proslavio u sportu, a ne Rusija, Kremlj i KGB.

Otac pomenute sumanute familije po ponašanju očito da nema para da plati dobrog psihologa i psihijatra… a psihijatrija bukvalno plače za njim.

Inače, otac od Novaka je promenio naciju sebi i sinu iz praktičnih i matematičkih razloga.

Đokovići su se redom izurinirali na izvod svog rođenog dede, a koji se pisao kao Crnogorac kada je ulazio u Ameriku u prošlom stoleću.

Čitaj još:   BIHAĆ Nakon pritvora, ide novi video Sanela Hadžića: "Ponio sam 700 grama kokaina..."

Bacili su sve dedine generalije pod noge, jer psihijatrijskom slučaju od oca je više stalo da za njegovog sina navija cela Srbija, a ne mala Crna Gora.

Otac familije Đoković ne voli rat samo protiv Zapada, on je dobio zadatak kao svaki Paja Patak, da potkopava same temelje Crne Gore.

Za taj gnusni čin koristi popularnost rođenog sina, kojeg često šalje u Crnu Goru da tamo proslavlja pobede na turnirima, umesto u Srbiji.

Vrlo podmuklo, vrlo ciljano i vrlo pogano.

Neverovatna je činjenica, da pored ogromnih para koju su zaradili Đokovići od tenisa, oni na čelu sa ocem ne prestaju da vulgarno služe svakom onom ko se dočepa vlasti u Srbiji.

Na kraju treba zaključiti i reći ovo: Đokovići će biti zapamćeni po velikim uspesima u tenisu, a van tenisa će neslavno proći i nepobitno će služiti samo za veliki prezir.

Čitaj još:   Salman i Putin prvo vikali jedan na drugog: IZA TOGA PALA CIJENA NAFTE ... (foto)

izvor aktuelno.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more