IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUVENI TURSKI TRENER YILMAZ VURAL- Objavio tužnu vijest: Pronađeno bezživotno tijelo golmana, Ahmeta Eyüpa Türkaslana… (foto, video)

Golman Ahmet Eyup Turkaslan je NASTRADAO nakon razornih potresa u Turskoj...

MALATIYA: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 07: 02-2023, 19: 44… ČUVENI TURSKI TRENER YILMAZ VURAL- Objavio tužnu vijest: Pronađeno bezživotno tijelo golmana, Ahmeta Eyüpa Türkaslana… (foto, video)

Stigao nam je TUŽNI HABER z turske Malatye koju su zadesili razorni potresi stižu loše vijesti. Tamošnji drugoligaš Yeni Malatyaspor je službeno objavio da je završena potraga za golmanom Ahmetom Eyüpom Türkaslanom, nažalost, s tragičnim ishodom.

  • Naš vratar, izgubio je život podno ruševina u potresu. Počivaj u miru. Nikad te nećemo zaboraviti, predivna osobo – poručili su iz kluba na službenom Twitter profilu.

Iz turske Malatye koju su zadesili razorni potresi stižu loše vijesti. Tamošnji drugoligaš Yeni Malatyaspor je službeno objavio da je završena potraga za golmanom Ahmetom Eyüpom Türkaslanom, nažalost, s tragičnim ishodom.

Čitaj još:   HUSEIN MEMIĆ NAPUSTIO RUKOMETNI KLUB: Novi Pazar je stabilan, ali će ovo biti najteža godina za rukomet u Srbiji... (foto)

Ona je dala upute spasiocima gdje bi se golman mogao nalaziti, a tokom jučerašnjeg dana stizale su informacije kako je pronađeno njegovo beživotno tijelo. No iz vodstva turskog drugoligaša stigao je demant.

Nažalost, danas su potvrdili tužnu vijest. Posebno je emotivno bilo u izravnom televizijskom prijenosu kada je trener turskog drugoligaša Yilmar Vural u suzama potvrdio da je završena potraga za golmanom te da su ga pronašli ispod ruševina.

NONUS VIDEO: Yeni Malatyaspor Kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ı Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor/ 07.02.2023

Izvor iBalkan.net/ agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more