IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KUPIO SINU ŽENU ZA 600 EURA, PA JE SILOVALI: Hvalio se da je prodao krmaču da kupi mladu, prijetili da će da je ubiju ako pobjegne! (foto)

Otac (42) i njegov sin (22) iz jednog sela u okolini Plandišta uhapšeni su zbog sumnje da su silovali 18-godišnju devojku u njihovoj kući. Strašan zločin desio u SRBIJI se kod Plandišta…

PLANDIŠTE: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, srijeda, 08: 02-2023, 10: 44…  KUPIO SINU ŽENU ZA 600 EURA, PA JE SILOVALI: Hvalio se da je prodao krmaču da kupi mladu, prijetili da će da je ubiju ako pobjegne! (foto)

Marijan J. (42) i njegov sin Nedeljko (22) iz jednog sela u okolini Plandišta uhapšeni su zbog sumnje da su silovali devojku D.M. (18) u svojoj kući. Pre iživljavanja devojku su “kupili” od njenog oca za 600 evra.

Kako se saznaje, silovanje se dogodilo u noći između 2. i 3. februara, u selu nadomak granice sa Rumunijom, i to više puta.

 Marijan i njegov sin Nedeljeko su došli do kuće D. M. i zaprosili je, a njenom ocu i majci su dali 600 evra. Devojka nije želela taj brak, ali pošto su je roditelji naterali na to, krenula je sa Marijanom i Nedeljkom. Pokušala je usput čak i da pobegne, ali nije uspela – rekao je sagovornik Informera.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Samo politički idioti sigurni su da će Krivokapićeva vlada kratko trajati... (foto)

Istakao je i da kada su stigli kući, usledila je jeziva tortura.

– Otac i sin su celu noć na smenu silovali nesrećnu tinejdžerku, preteći joj da će je ubiti ako pokuša da pobegne. Srećom, devojka je skupila hrabrost i uspela je da pobegne od monstruma, nakon čega je o svemu obavestila policiju – objasnio je on.

Marijan i njegov sin su ubrzo uhapšeni, a D. M. je upućena na lekarske preglede, gde su joj utvrđene povrede po genitalijama. Nasilnicima je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana, a terete se za krivično delo silovanje.

Hvalio se da je prodao krmaču da kupi mladu!

Komšije nasilnika ispričale su da su Marijan i Nedeljko “loši i prgavi ljudi”.

– Marijan se hvalio kako je prodao krmaču, tri praseta i konja kako bi kupio mladu za svog sina, a onda su je obojica zlostavljali. Ljudi ih ne vole i izbegavaju ih jer su često pravili probleme. Meni su krali krompir, luk, sve što bih posadio. Ništa ne rade, samo kradu, a u kući ih ima više od desetoro – kazao je komšija.

Čitaj još:   TUGA OKOVALA BOSNU: U DVA DANA NA AHIRET preselila mala HANA i dječak EMRAH...

izvor republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more